Selahattin Özdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Selahattin Özdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2019 10:30

80'li ve 90'lı yılların popüler arabesk müzik sanatçısı Selahattin Özdemir Mersin'de kalp krizi geçirdi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Selahattin Özdemir'in durumunun kritik olduğu belirtiliyor. Bu gelişmenin ardından Selahattin Özdemir'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Selahattin Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

1982 yılında ilk albümünü çıkartan Selahattin Özdemir, bugüne kadar 20'den fazla albüme imza attı. Ünlü şarkıcı; "Esrar Perdesi", "Yaşarken Ölenler", "Sensiz de Olur", "Aramızda Sıra Dağlar", "Kimsem Yok Benim", "Filmin Sonu" ve "Yaşamam Artık"gibi parçaları ile kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. İşte, Selahattin Özdemir hakkında merak edilenler...

Selahattin Özdemir 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 1982'de ilk albümüne imza atan sanatçı, günümüzde müzik dünyasında aktif olarak yer almamakta ve Mersin'de işletmecilik yaparak geçimini sağlamaktadır.

Sanatçının bir dönem ortaya atmış olduğu "İngilizce Arabesk" projesi fazla ilgi görmemiştir.

Özdemir şarkılarında genellikle acı, hüzün, ayrılık ve sevdayı anlatmaktadır. Son albümü "Gidemezsin" 2009'da piyasaya çıkmıştır.

BAKMADAN GEÇME!