Seda Sayan’dan RTÜK’e tesettür sitemi!

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan’dan RTÜK’e tesettür sitemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:02

Seda Sayan, yıllar önce deneme amaçlı tesettüre girerek ekranlarda görünmesinden dolayı RTÜK’ten aldığı cezanın aynısını önceki gün programında tesettüre giren Ece Erken’e de verilmesi için sitem etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başarılı isim Seda Sayan, Ece Erken’in dün canlı yayında tesettüre girme ve türban bağlama örnekleri göstermesinin ardından RTÜK’e sert tepki gösterdi ve Ece Erken’i RTÜK’e şikayet etti.

Seda Sayan’ın bu çıkışı aslında Ece Erken’e değil, RTÜK’e. Çünkü, Seda Sayan 2006 yılında canlı yayında denemek amaçlı tesettüre girmiş ve RTÜK’ten ceza almıştı. Dün de TRT 1 ekranlarında yayınlanan programında Ece Erken de aynısını yapıp tesettüre girince Seda Sayan Instagram hesabından aldığı bu cezayı hatırlattı.

Seda Sayan’dan RTÜK’e tesettür sitemi

Seda Sayan “10 YILDA NE DEĞİŞTİ? 10 YIL ÖNCE BEN CANLI YAYINDA TESETTÜRE GİRDİĞİMDE ORTALIK AYAĞA KALKTI VE RTÜK CEZA KESTİ!!ŞİMDİ TAKİP EDİYORUM ACABA TEK DERDİNİZ VE TAKİP ETTİĞİNİZ BEN MİYİM? RTÜK’E SORUYORUM ACABA BANA KESTİĞİN CEZAYI TRT’YE VE ECE ERKEN’E KESEBİLECEK MİSİN? TAKİP EDİYORUM HEP BERABER GÖRECEĞİZ!” yazdı.

Haberin Devamı

Seda Sayan kimdir?

Bilinen sahne ismi ile Seda Sayan gerçek ismi ile Aysel Gürsaçer, 30 Aralık 1961 yılında İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. Sayan, şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusudur. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!