Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze evleri ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze evleri ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 16:44

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze, evliliklerinin beşinci yılında yaşadıkları “Kıvılcım Ural” krizini aşamadı. Piriler’in yakın arkadaşı Meral Kaplan, çiftin evleri ayırdığını ve Piriler’in boşanmakta kararlı olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Seçkin Piriler ile geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Kıvılcım Ural’la dudak dudağa görüntülenen eşi Kaan Tangöze arasındaki ipler kopuyor.Olayın basına yansıdığı ilk günlerde soğukkanlılığını koruyan, hatta basına eşini öperken pozlar veren Piriler’in bu krizi aşamadığı, boşanmaya karar verdiği öğrenildi.

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze evleri ayırdı

Ünlü oyuncunun yılbaşına Kıbrıs’ta birlikte girdiği yakın arkadaşı Meral Kaplan, Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak şunları söyledi: “Seçkin psikolojik tedavi gördüğü için bu kadar güçlü duruyor. Ve artık Kaan’ı kesinlikle hayatında istemiyor. 2 çocukları var, keşke barışsalar diyorum ama boşanacaklar. Seçkin yakında boşanma davasını açıyor. Zaten artık aynı evde de yaşamıyorlar. Kıvılcım Ural’ın durmadan konuşmasına kızıyorum. Aşıksa da bir kenara çekilsin beklesin. Seçkin zaten Kaan’ı istemiyor, alsın, onun olsun. Yeter ki sussun. ”

Haberin Devamı

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze evleri ayırdı

Meral Kaplan, yeni yılı Kıbrıs’ta birlikte karşıladığı Seçkin Piriler için, “Onu Kıbrıs’a götüren benim. Biz hep yanındayız” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!