Şebnem Bozoklu'yu hiç böyle görmediniz

Güncelleme Tarihi:

Şebnem Bozokluyu hiç böyle görmediniz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 11:31

Kanal D'nin, pazartesi akşamları ekrana gelen ve büyük bir beğeniyle izlenen 'Ulan İstanbul' dizisinin yeni bölümünde Yaren (Şebnem Bozoklu) , Irina Raskolnikov, Karlos (Erkan Kolçak Köstendil) da Boris Raskolnikov oluyor. İkili, yeni kimlikleriyle bahis dünyasında Rus rüzgarı estiriyor!

Haberin Devamı

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un 7 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde, Yaren ve Karlos yeni operasyon için Rus çift kılığına giriyor.

Dizinin bu bölümünde; Kandemir (Uğur Polat) ve ekibinin sıradaki hedefleri yer altı dünyasının karanlık ismi Sıneç Vedat oluyor. Şikenin kralı Sıneç Vedat'ı kandırabilmek için de Yaren ve Karlos kumar oynamak isteyen zengin Irina ve Boris Raskolnikov adında ki bir Rus çifti kılığına bürünüyor. Bu sahnelerde Sıneç Vedat karakterini de Yıldıray Şahinler canlandırıyor.

Haberin Devamı

'Ulan İstanbul' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 21:00’de Kanal D’de ekrana gelecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!