Özlem Ada Şahin kimdir? Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Özlem Ada Şahin kimdir Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2018 18:19

Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Eski manken olan Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturmuştu. Peki, Özlem Ada Şahin kimdir? Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturdu. Çiftin Arya isminde bir kızı var.

 

BAKMADAN GEÇME!