Şarkıcı Belçim

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Belçim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 01:41

Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen’in yaptığı “Çalsın Sazlar” filminde Engin Hepileri ve Caner Cindoruk’la kamera karşısına geçen Belçim Bilgin, film setinde sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

2009 yılından beri film yapmayan Nesli Çölgeçen’in yeni filminde rol alan Belçim Bilgin, “Bu filmle ilgili anlatacak çok şey var. Nesli Hoca’nın kurduğu büyülü dünyada ilerlemek harika bir şey. Filmin ironik bir dili var bu yüzden hayatın en saf halini tüm gerçekliğiyle
gözler önüne koyuyor” diyor.

Kendi sesiyle şarkı söyleyecek
Filmde gazino şarkıcısı olan Yasemin’i oynayan Belçim Bilgin, izleyici karşısına ilk kez şarkıcı rolüyle çıktığı için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Bilgin, “İlk kez bir şarkıcı olarak izleyici karşısına çıkacağım. Üstelik kendi sesimle şarkı söyleyeceğim. Bu fırsatı verdiği
için yönetmenimize çok teşekkür ediyorum. Filmde söyleyeceğim şarkıları Nadir Göktürk’le birlikte çalışıyoruz. Meğer ben şarkı söyleyebiliyormuşum. Söylediğim şarkılardan en çok ‘Unuttun Beni Zalim’ şarkısını seviyorum” dedi.

Sinemaya çok aşığım
Belçim bilgin, “Sadece Sen” filmiyle ilgili yapılan olumlu yorumlar hakkında da şunları söyledi: “Demek ki doğru bir şeyler yapıyorum hissi verdi. Farklı bir güven sağladı. Sinemaya çok aşığım. Film çektiğimiz süre boyunca kendimi farklı bir dünyanın içinde buluyorum ve çekimler bitene kadar orada yaşıyorum. Bu yüzden çok fazla dizi yapma ihtiyacı da hissetmiyorum. Umarım bu filmdeki oyunculuğumla ilgili de güzel yorumlar alırım”

Yılmaz’la gayet iyiyiz
Belçim Bilgin, eşi Yılmaz Erdoğan’la boşanacağı yönünde çıkan haberler için, “Yılmaz’la gayet iyiyiz. Gazeteci arkadaşlar bizi tek başımıza görüp çekiyor ve ‘Tek başınalar’ şeklinde kafalarında kurguluyor. Daha önce verdiğimiz röportajlardan da birkaç cümle alıp bir puzzle oluşturuyorlar. Oysa biz gayet iyiyiz. Şimdilik ikinci çocuğu düşünmüyoruz. Yılmaz Erdoğan’ı konuşmaya başlarsak gün bitmez. Elbette Yılmaz Erdoğan’ın eşi olduğum için bana sorulacak. Ama artık bir yerden sonra çok fazla soru geldiğinde yaptığım işlerin önüne geçmesi hoş olmuyor. Elbette onunla ilgili birkaç soruya cevap veririm ama bütün bir röportaj onun üzerine olmamalı” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!