Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu'nun düğün görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 09:41

Geçtiğimiz günlerde 'Bekarlığa Veda' partisi düzenleyen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu dün akşam nikah masasına oturdu. Sarıyer, Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirilen düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

Haberin Devamı

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar (31) ve iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (26) geçtiğimiz akşam rüya gibi bir düğünle evlendi.Rüzgar Erkoçlar ile Beyazoğlu'nun nikah öncesi gelinlik ve damatlık ile olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Davulla-zurnayla kız evine giden genç oyuncu o anları sosyal medya hesabından 'Kız evine gidiyoruz' notuyla paylaştı. Nişanlısıyla birlikte göbek attan Erkoçlar kameralara yansıdı. 

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlunun düğün görüntüleri

SARIYER'DE EVLENDİ

Çift, kapı açmama geleneğinden, davullu zurnalı gelin alma ve gelinin beline bağlanan kırmızı kurdeleye kadar geleneklere uygun bir düğün yaptı.

Sarıyer Bahçeköy'de şık bir düğün daveti veren çiftin nikah şahitliğini usta gazeteci Cengiz Semercioğlu ve gelinin arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ve Sevda Taşçı yaptı.

Haberin Devamı

Gelinin nikah şahidi olması planlanan ünlü sanatçı Seren Serengil yağmurun azizliğine uğradı.

Arabası yolda kalan Serengil düğüne yetişemedi. Üzüntüsü instagramdan paylaşan Serengil, yeni evli çifte mutluluklar diledi.

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlunun düğün görüntüleri


Düğüne Berna Laçin, Yasemin Ergene, Özgür Aras, Cem Semercioğlu ve eşi Tuğba Diner gibi magazin ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlunun düğün görüntüleri

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlunun düğün görüntüleri

BAKMADAN GEÇME!