Tuğba Beyazoğlu kimdir? Rüzgar Erkoçlar'ın eşi kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Beyazoğlu kimdir Rüzgar Erkoçların eşi kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 09:37

Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile dün akşam rüya gibi düğünle evlendi. Magazin dünyasından uzak olan ancak Rüzgar Erkoçlar ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Tuğba Beyazoğlu'nun yaşı, eğitimi, mesleği gibi pek çok bilgi merak konusu oldu. Peki Tuğba Beyazoğlu kimdir? Rüzgar Erkoçlar'ın eşi kaç yaşında?

Haberin Devamı

Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Beyazoğlu kimdir sorusu birçok magazin dünyası takipçisi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Geçtiğimiz şubat ayında Rüzgar Erkoçlar ile nişanlanan Tuğba Beyazoğlu tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü çiftin bugün düğünleri gerçekleşti ve Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu evlendi. Peki, Rüzgar Erkoçlar karısı Tuğba Beyazoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

TUĞBA BEYAZOĞLU KİMDİR?

Makyöz Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile yaşadığı aşkla adını geniş kitlelere duyurdu. Fenomen Kerimcan Durmaz ile de bir dönem çalışan Tuğba Beyazoğlu İnstagram'da neredeyse her anını paylaşıyor. İnstagram'da 12 binden fazla takipçisi olan Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile fotoğrafını sık sık paylaşıyor. Rüzgar Erkoçlar’dan 7 yaş küçük olan Tuğba Beyazoğlu, 24 yaşında.

BAKMADAN GEÇME!