Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...

Güncelleme Tarihi:

Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 14:22

Kimi Oscar’lı oyuncu olarak tanıyor onu, kimi Angelina Jolie’nin babası olarak. Öyle ya da böyle, ünü tüm dünyaya yayılmış bir isim o... Benim içinse özel bir dost. “Ray Donovan” dizisinde rol aldığı için yoğun tempoda çalışan Jon Voight, buna rağmen röportaj talebimi geri çevirmedi ve dostluğunu bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

Öönceki görüşmelerimizde defalarca politikaya gireceğini açıklamıştı. Cumhuriyetçileri desteklediği biliniyordu. Bu yüzden gazetelerde “Jon Voight, Donald Trump’ı destekliyor” haberleri çıktığında hiç şaşırmadım.
Gerçi son dönemde, Trump’a karşı olanların sürdürdükleri etkili kampanyalar söz konusu...
Bir yandan Cumhuriyetçilerin diğer başkan adayları ünlü işadamını gözden düşürmek için çabalıyor, diğer yandan Mitt Romney gibi birçok parti lideri onun hakkında ağızlarına geleni söylüyor.

Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...


Peki Jon Voight, bu tepkilerle ilgili neler düşünüyor?
İşte ünlü oyuncunun yanıtı: “Cumhuriyetçilerin bu adamın arkasında birleşmesi lazım. Çünkü bizi yeniden yapılandıracak, bulunduğumuz yerden olmamız gereken yere taşıyacak birine ihtiyacımız var.
Söylenenlere ve yürütülen kampanyalara gelince... Romney Ailesi hakkında çok iyi şeyler düşünüyorduk. Senin de onunla iyi ilişkilerin olduğunu biliyorum. Hatta bir zamanlar onun ne kadar klas bir adam olduğunu söylemiştin.
Biz de fotoğrafını evimize koymuş, seçilemeyince gözyaşı dökmüştük. Ama 180 derece döndü. Gerçek bir hayal kırıklığı!”


BEĞENSEN DE BEĞENMESEN DE  TRUMP, DOĞRULARI SÖYLÜYOR

Haberin Devamı


Bu sözleri duyunca Trump’ın en başarılı seçim vaadini ve en iyi icraatını soruyorum. Voight, çok düşünmeden yanıtlıyor:
“Dürüst biri. Başkanlık yarışına girdiğinde, tek niyetinin doğru inançla ‘bu ülkeyi yeniden büyük yapmak’ olduğunu biliyordum. Hiçbir şeye ihtiyacı yok. Parası var ve bunu harcıyor.
Trump, sorunları çözebilen tek kişi. Kendi doğrusunu söylüyor, beğensen de beğenmesen de...
Bu yarışta kalmasını da hayranlıkla izliyorum. Dört bir yandan kendisine saldırılar olsa bile pozitifliğini koruyor, hedefe odaklanmış durumda.
Romney gibileri destek görürken her türlü insan Trump’a takılıyor, çamur atıyor, hakkında yalanlar söylüyor. Olan biteni izlemek rahatsız edici. Neyse ki, Amerikalılar bunları yemiyor.
Ben bir vatanseverim. Eğer Donald Trump doğru kişi olmasaydı, ülkem için bir tehdit oluştursaydı, bunu açıkça söylerdim.
Birçok genç Amerikalı, hatta Demokratlar, şu günlerde Cumhuriyetçilere oy vermek için kaydoluyor. Fantastik değil mi?
Cumhuriyetçi Parti’nin yıllardır başarmak istediği de buydu ama başaramdı. Sonunda oldu, şimdi eleştiri oklarını bunu yapana saplıyorlar.”
Peki, Jon Voight’un desteğine Donald Trump’ın tepkisi ne oldu? Aralarında en azından bir telefon görüşmesi oldu mu, merak ediyorum.
Yanıt “hayır”... Ama bu, ünlü oyuncuyu pek de üzmüş değil: “Şu an çok meşguller. Teşekkür etmek için aramadı, zaten buna gerek yok. Tek bildiğim, desteğimle ilgili güzel bir tweet attığı... Yeterli...

Haberin Devamı

Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...

BU TEMPO TAM ANLAMIYLA CİNAYET!

Jon Voight, “Ray Donovan”ın çekimleri nedeniyle yoğun çalışıyor: “Biliyorsun, kötü adamı oynuyorum. İnsanlar da kötü adamları izlemeye bayılıyor. Önümüzdeki üç hafta çekim için Nevada’da olacağız. Programa bakarsan, bu tam anlamıyla cinayet aslında! Ama işimi seviyorum.”

Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...

KIZIMLA GURUR DUYUYORUM

Bir sabah kalktım ve anladım ki aile her şey demek... Kızımı seviyorum ve hayır işleriyle milyonlarca kişiye rol model olmasından gurur duyuyorum. Hele çocuklar, çok zekiler... Onlarla zaman geçirmeye bayılıyorum.

Haberin Devamı

Ray Donovan: Donald Trump’ı destekliyorum çünkü...

 

Damadım Brad

Ünlü oyuncu, özel hayatından söz ederken “Diyetime ve sağlığıma çok dikkat ediyorum. Çünkü torunlarımla daha uzun yıllar zaman geçirebilmek istiyorum” diyor. Torun demişken kızı Angelina Jolie ve Brad Pitt’ten söz etmemek olmaz... Bir dönem ciddi sorunlar yaşadığı kızı Angelina ile arasının artık düzeldiğini söylüyor Voight ve ekliyor: “Brad’i seviyorum. Yasal olarak evlendiklerinden beri ona ‘damadım’ diye sesleniyorum.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!