Popstar Bayhan, bilinmeyenlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Popstar Bayhan, bilinmeyenlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 12:13

'Popstar' yarışması ile ekranda fırtınalar estiren Bayhan Gürhan, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Canlı yayında soruları yanıtlayan Bayhan, merak edilenleri anlattı.

Haberin Devamı

'ŞÖHRETİN RÜZGARINA KAPILMAYIN'

-Trafik kazası geçirdim. Allah yardım etti, kurtuldum. Sosyal medyada benim için 'öldü' yazanlar oldu.

-10 yıl önceki imkanlar çok farklıydı. Mümkün olduğunca kaliteye doğru yükseliyor her şey. Şöhretin o tatlı ve parlak rüzgarına kapılıp özlerini kaybetmesinler. Karşılarına çıkan imkanları iyi değerlendirsinler.

-2003 Kasım'da başladık 2004 Şubat'a kadar devam etti yarışma. Keşke yapsaydım dediğim şeyler, yapmasaydım dediğim şeylerden çok daha fazla.Bazı fırsatları çok daha iyiğ değerlendirebilirdim. Gereksiz yere önüme duvarlar ördüm.Ben geri dönüyorum. Müziği içimden gelerek yapmaya çalışıyorum.

Popstar Bayhan, bilinmeyenlerini anlattı

Haberin Devamı

'ONA KIRGIN DEĞİLİM'

-'Cezaevine girdiğin için senden popstar olmaz' demişti Deniz Seki. Kim olsa benim yerimde kırılırdı. Deniz Hanım da o zamanki Deniz Hanım değil. Her insan hata yapmıştır. Onu geçmişte yaptığı hatalardan dolayı yargılamamak gerekiyor. Toplumsal olarak düşünmemiz gerekiyor.

-Deniz Hanım'ı ziyaret edeceğim. Çünkü bize birbirimizi tanıma fırsatı vermediler. Bu ziyareti gizli tutmak istiyorum. Bir dokunuş ummadığımız bir yarayı kapatabilir. Manevi olarak birbirimize destek olabiliriz. Konuştuklarımız aramızda kalır. Kendisi takdir ederse sizinle paylaşır.

-Ben onun çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. İyi insan iyi müzisyendir. Bu kadar güzel eserler yapan bir insan kötü olamaz. Geçmişi her türlü kapattım. Benim ona gönül kırgınlığım yok.

Haberin Devamı

 'HALA BİR EVİM YOK'

-35 yaşındayım. En son aşık olduğumda 15 yaşındaydım.

-Hayatım boyunca çalıştım. Seyyar satıcılık yaptım, hammallık yaptım. Çeşitli işlerde çalıştım. Bir dönem gayrimenkul danışmanlığı yaptım. Ticaret yapmaya çalıştım.Hala kendime bir ev almadım. Çok şükür her şey yolunda. doğru bir ekibim, menajerim var.Her şeye sıfırdan başladım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!