Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var

Güncelleme Tarihi:

Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 15:12

“Hayat Şarkısı”, 20 Eylül akşamı ikinci sezon ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizinin Zeynep’i Pelin Öztekin’le buluştuk, yeni sezonda yaşanacak sürprizleri ve yaşamındaki son gelişmeleri konuştuk.

Haberin Devamı

* “Hayat Şarkısı” ikinci sezona başlıyor. Neler söylemek istersiniz?
- Yeni sezon çekimlerine hızlı ve enerjik başladık. Tatil sonrası sete ilk gittiğim gün, aylar önce ilk bölümün çekimlerinde olduğu kadar heyecanlıydım. Ben zaten her bölümün senaryosunu heyecanla bekleyen biriyim; hikaye nereye gidecek, Zeynep neler yaşayacak diye merakla okuyorum. Emin olun ekip olarak biz de yeni sezonu seyircimiz kadar heyecanla bekliyoruz.

* Zeynep ilk sezonda ciddi şeyler yaşadı. İkinci sezonda ortalık daha da karışacak diyebilir miyiz?

- Aahh ah Zeynep’in başına gelenler (gülüyor)... Ben Pelin olarak Zeynep’e bazen çok kızıyorum, bazen üzülüyorum, bazen güçlü buluyor bazen de yaptığı bir sürü şeyin yersiz olduğunu düşünüyorum. Ama yeni sezona seyircimiz için biraz şaşırtıcı şekilde başlayabilir.

* Zeynep’in sizi en çok etkileyen tarafı nedir?

- Günümüzde karşılığı olan bir kadın Zeynep. Etrafımızda evliliğinde, ilişkisinde ya da aile yaşamında aynı ya da benzer şeyleri yaşayan birçok kadın görebiliriz. Beni etkileyen tarafı da çevremizde gördüğümüz, başkalarından dinlediğimiz o gerçek karakterlerden biri olmasıydı.

Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var


ZEYNEP’TEN BİRAZ 
KADINLIK ÖĞRENİYORUM

* “Hayat Şarkısı”ndan sonra hayatınızda neler değişti?
- Benim açımdan fark, artık içimde Zeynep’le yaşıyor oluşum. Huyundan, suyundan biraz kadınlık öğreniyorum (gülüyor).

* Dizide şimdiye kadar sizi en çok zorlayan ve en çok etkileyen sahneler hangileri oldu?

- En etkileyen sahne Hüseyin’in dağ evine gittiğimde “Melek sen mi geldin?” diye girişiydi. O an Zeynep, Pelin, Ayşe fark etmiyor, her kadın için kötü bir andır. Hırçınlaştığım sahnelerse beni en çok zorlayanlardı.

* Tatiliniz nasıl geçti?

- Yazlarımı çocukluğumdan beri her yaz Cunda’da geçiriyorum. Bu yaz da geleneği bozmadım. Çocukluk arkadaşlarım, sabahları yürüyüşe çıktığımda selamlaştığım esnaflar... Seviyorum o hali.

Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var


YAPTIĞIM İŞLERLE 
BABAMI TAVLADIM

* Bir röportajda babanızın (Rasim Öztekin) oyuncu olmanıza sıcak bakmadığını söylemişsiniz. Şimdi ne düşünüyor?
- O zamanlar, bir baba olarak bu camianın içinde kaybolup gitmemden korkuyordu. Çünkü bizde torpil geçmez! Ama kendi ayaklarımın üstünde durduğumu gördü, ilerlememi izledi, artık mutlu ve benim en büyük destekçim. Sanırım yaptığım işlerle babamı tavladım ve geçer not aldım (gülüyor).

* Bir projede babanızla yer almak ister misiniz?

- Daha böyle bir şansa nail olamadım. Ama babamla aynı projede olmayı çok isterim. Sadece babam olduğu için değil aynı zamanda usta bir oyuncuyla aynı projede karşılıklı oynama heyecanı olurdu.

* Oyunculuktaki dönüm noktanız neydi?

- “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın da beni ben yaptığını düşünüyorum. Dönüm noktam ise komediyle başladığım bu yolda, oyunculuk serüveninde sadece komedi değil aynı zamanda iyi bir drama oyuncusu da olabileceğimi gösterme fırsatı sunan “Hayat Şarkısı”... Yani düşündüğümde; içinde yer aldığım her proje aslında hayatımda farklı kırılma noktaları yaratmış, evrilmeme yardımcı olmuş.

* Son olarak, “Hayat Şarkısı”nın ekrana dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen seyircilere bir mesajınız var mı?

- Şu kadarını söyleyeyim; beklediklerine değecek bir yeni sezonla geliyoruz. Biz çok özledik seyircimizi ve güzel yorumlarını. Umarım onlar da bizi özlemiştir. 20 Eylül akşamı kavuşuyoruz.

Haberin Devamı

Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var

 

Haberin Devamı

HER DAKİKA MAKYAJLI GEZMEK BANA GÖRE DEĞİL

* Güzellik ve kişisel bakımınıza çok düşkün müsünüzdür? Set dışında da makyaj yapar mısınız mesela?
- Kendime bakmayı seviyorum tabii ama günlük yaşantımda Zeynep’ten çok farklıyım. Daha spor, rahat olmayı seviyorum. Bakım şart; mümkün olduğunca rutin bakımlarımı aksatmıyorum, cildime özen gösteriyorum ama her dakika makyajlı gezmek benlik değil (gülüyor).

Pelin Öztekin: Çevremizde çok ‘Zeynep’ var

 

SON DÖNEMDE YEMEK YAPMAYA SARDIM

* Kimsenin bilmediği ilgi alanlarınız var mı?
- Kendi kendime şarkı söylemeyi çok severim. Evde olduğumda ya da araba kullanırken sevdiğim şarkıları mırıldanırım. Tekne yaşantısını çok severim. Son zamanlarda yeni yeni yemek yapmaya sardım, mutfakta geçirdiğim süre terapi gibi geliyor, çok keyif alıyorum. Ama yemeyip misafir ağırlamak, onlara yedirmek hoşuma gidiyor. Hele bir de beğeniliyorsa benden mutlusu yok (gülüyor).

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!