Patlama sırasında Emrah, Belçika’daymış!

Güncelleme Tarihi:

Patlama sırasında Emrah, Belçika’daymış
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:09

Geçtiğimiz günlerde Belçika’da gerçekleştirilen ve 31 kişinin hayatını kaybetmesi, 260 kişinin yaralanması ile sonlanan terör saldırısının olduğu sırada şarkıcı Emrah’ta Belçika’daymış. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Patlamanın olduğu sırada Belçika vatandaşlarıyla terör saldırısının şokunu yaşayan ünlü sanatçının, Brüksel’i kana bulayan patlamaların yaşandığı sırada Gent şehrinde olduğu öğrenildi.

Belçika vatandaşı olan eşi Sibel Kirer ve küçük oğlu Elyasa ile iki ay kafa dinlemek için gittiği ülkede beklenmedik saldırıyla sarsılan Emrah, patlama sonrası hemen annesi Ayten Erdoğan’ı arayarak sağlığının iyi olduğunu bildirdi. Emrah’ın Belçika’da olduğunu bilen bazı hayranları ve sevenleri ise şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi almak için iletişim ofisini adeta telefon yağmuruna tuttu.

Emrah kimdir

Emrah kimdir?

Müzik dünyasında Emrah ismi ile tanınan tam ismi ile Emrah Erdoğan İpek, 1 Ocak 1971 yılında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde dünyaya geldi. 1983 yılında ilk profesyonel albümü "Ağam Ağam"'ı çıkardı ve "Küçük Emrah" olarak müzik dünyasına adım attı. 1985 yılında "Gülom" albümü piyasaya çıktı ve "Zavallılar" filminde başrol aldı. 1985'de "Yaralı" albümü büyük ilgi gördü. Ardından "Boynu Bükükler" ve "Ayrılamam" albümleri ile satış rekorları kırdı. Hiç kimsenin o zamana kadar ulaşamadığı rakamlara ulaştı. "Ayrılamam" albümü 2.500.000'den fazla satmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!