Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2015 01:18

4 Ekim’de düzenlenecek 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimlerin ödüllendirileceği gecede bu yıl birçok ilke de imza atılacak.

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni için geri sayım başladı. TV ve müzik dünyasının yıldızları bu yıl da okurların oyları ile parlayacak. Ancak geçen yıllardan farklı olarak bu sene Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından seçilecek 15 okur, geceye yıldızlar kadar özel hazırlanma ve sevdiği sanatçılara sahnede ödül verme şansı yakalayacak.
Bir diğer “ilk” ise ödül listesine eklenen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisi... Söz konusu kategorinin Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından ödüle layık görülen
yıldızları Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu. Üç genç oyuncu, yakında gösterilmeye başlanacak Pantene Altın Kelebek tanıtım filmi için kamera karşısına geçti. Biz de onların çekim ve ödül heyecanlarına ortak olduk.

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor

Haberin Devamı

NİLAY DENİZ: Kendimi yılın şanslısı ilan ediyorum

* Bu, sizin ilk ödülünüz mü oldu?

- Evet, ilk defa ödül alıyorum. Daha 22 yaşındayken Pantene Altın Kelebek’in “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödüle layık görülmek gerçekten gurur verici...

* Peki ilk ödül kaçıncı dizide gelmiş oldu?


- 16 yaşındayken “Behzat Ç” ile bu yolculuğa çıktığımda, bugünlere geleceğimi hiç tahmin etmemiştim. O dizinin ardından “Mor Menekşeler”, “20 Dakika”, “Güneşi Beklerken”, “Ah Neriman” ve halen devam eden “Aşk Yeniden” geldi. Daha altıncı projemde jürinin bana bu ödülü layık görmesi beni hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Sanırım bu yolculuğum tahmin ettiğimden de ilginç olacak.

* İlk ödül heyecanından söz eder misiniz? Neler hissettiniz duyunca?

- Büyük bir heyecan... Ve tabii yaşadığım heyecanı gizleyemedim, hemen o sevince ailemi de ortak ettim. Kendimi yılın şanslısı ilan ediyorum.

* Daha önceki Altın Kelebek törenlerini izlerken, hiç “Ben de bir gün bu törenden ödülle ayrılmalıyım” diye hayal kurmuş muydunuz?

- Sevdiğin işi yaparken aynı zamanda da takdir edilmek elbette ki çok gurur verici. Dolayısıyla Altın Kelebek ödül törenlerini izlerken, hep ödül alanların ne hissettiklerini merak etmiştim. Nasıl bir mutluluk, nasıl bir gururdu yaşadıkları... Yıldızı Parlayanlar’dan biri olmak nasıl bir histi... Bunu öğrenme şansım oldu. Bu ödülün geri kalan hayatımda uğurum ve en büyük şansım olacağına inanıyorum.

* Ödül almak üzere kırmızı halıda yürüme fikri heyecan veriyor mu?


- Vermez olur mu! Kırmızı halıda yürümenin hayali bile beni heyecanlandırırdı, ödül artısı oldu. En mutlu günlerimden biri olacağına eminim. Ne de olsa ilk ödülüm.

* Son olarak tanıtım çekimlerinden de söz edelim mi biraz? Nasıl geçti çekimler? Bir nevi törenin provası diyebilir miyiz?

- Tanıtım çekimlerimiz harikaydı, kesinlikle çok eğlenceliydi. Çekim işleri genellikle teknik ekip için zordur ama onların da en az benim kadar heyecanlı ve mutlu olduklarını bilmek, motivasyonumu artırdı. Tüm ekibe buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Hande’nin, Bensu’nun, hepimizin de enerjileri çok yüksekti. Birlikte sanki tek bir vücut gibi adım attığımız bir çekim gerçekleştirdik. Öte yandan Pantene Altın Kelebek töreninin çok daha farklı bir heyecan olacağını düşünüyorum. Oradaki ihtişamı tahmin bile edemiyorum. Ödül gecesi bizleri neler bekliyor, bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor

BENSU SORAL: Bu ödül benim için hep çok özel kalacak

* Bensu Hanım, aynı soruyla başlayayım. Bu sizin ilk ödülünüz mü oldu?

- Evet, televizyon dünyasındaki ilk ödülüm. O yüzden de çok özel.

* Peki kaçıncı dizinizde geldi ödül?

- Devam eden “Tatlı Küçük Yalancılar”, rol aldığım dördüncü dizi. Her şey bu kadar hızlı geliştiği ve bu ödüle layık görüldüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.

* Bunun televizyon dünyasındaki ilk ödülünüz olduğunu söylediniz. Ya öncekiler?

- Daha önce aldığım ödüller çizimlerimle ilgiliydi. Oyunculuk adına aldığım ilk ve dolayısıyla en özel ödül, Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar ödülüdür benim için.

* Ödül kazandığınızı öğrendiğinizde neler düşündünüz?


- Sevildiğimi ve yaptığım işin önemli insanlar tarafından değer gördüğünü anladım, gururlu ve mutluyum.

* Siz önceki yıllarda Altın Kelebek törenini izlerken “Bir gün ben de o sahnede olacağım” demiş miydiniz?

- Kendimi daha da geliştirdikten sonrası için bu hayali kurmuştum, evet. Ama ödül beklediğimden erken geldi, bu da heyecanımı artırdı.

* Kırmızı halıda yürüme düşüncesiyle ilgili neler söyleyeceksiniz?

- Bu soruyu duyunca bile kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı. Başka ne söyleyebilirim ki...

* Tanıtım çekimlerinde neler yaşadınız? Keyifli miydi? Tören heyecanı kendini hissettirdi mi?

- Ekibin büyük desteği vardı. Haliyle gözümüz hiçbir olumsuzluk görmedi. Ama ödül töreni bize çok daha farklı bir heyecan yaşatacaktır, ondan eminim.

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor

HANDE ERÇEL : Yıllardır o törenin hayalini kuruyordum

* Hande Hanım, sizin de mi ilk ödülünüz?

- Evet, ilk ödül. İnanılmaz heyecanlıyım.

* Siz şu ana kadar kaç dizide rol almıştınız?

- “Güneşin Kızları”, üçüncü dizim oldu. Ama açıkçası bu kadar enerji ve emek harcadığım ilk işim.

* Ödül heyecanlandırdı mı sizi?

- Tabii ki... Bir oyuncunun yaşayabileceği en özel duygulardan birini yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum.

* Yakında kırmızı halıda yürüyeceksiniz, onun heyecanı nasıl olur dersiniz?

- Beni heyecanlandıran şeyler arasında tabii ki o halıda ödüle yürüyor olmak da var. Fakat asıl önemlisi ödüle aday gösterilmek. Bu süreç beni daha da etkiledi.

* Daha önce Altın Kelebek törenlerini izlemiş miydiniz?


- Tabii ki... Hep izler ve her seferinde bir gün o törende ödül sevinci yaşadığımı hayal ederdim. Şimdi bu hayalim gerçek oldu, ne kadar onur verici bir durum olduğunu anlatamam.

* Son olarak tanıtım çekimlerinizle ilgili düşüncelerinizi de alabilir miyim?

- Çekimde çok eğlendik, çünkü bütün ekiple enerjimiz tuttu. Herkes aynı şekilde heyecanlı olduğundan o heyecanı paylaşabildi.

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek heyecanı başlıyor

Yıldızların saçları Önder Tiryaki’ye emanet

4 Ekim’de gerçekleşecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinin yıldızları belli oldu. Özel jüri, oylarını “Güneşin Kızları” dizisinde canlandırdığı Selin karakteriyle dikkatleri çeken Hande Erçel, “Aşk Yeniden” dizisiyle tanınan Nilay Deniz ve “Tatlı Küçük Yalancılar”ın yıldızı Bensu Soral için kullandı.

Her geçen gün yıldızı biraz daha parlayan bu üç genç oyuncu, görkemli tören öncesinde başka bir heyecan daha yaşadı, yakında yayına girecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin tanıtım filmi için kamera karşısına geçti. Oyunculukları kadar güzellikleriyle de dikkat çeken yıldızların saçlarını çekime hazırlayan isimse P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki’ydi.

Erçel, Deniz ve Soral, saç güzelliğinin bir oyuncu için çok önemli olduğunu belirtirken, Tiryaki tanıtım filmi çekimlerindeki hazırlık heyecanını şu sözlerle özetledi: “Pantene ve Altın Kelebek işbirliğiyle ortaya çıkan bu harika çalışmanın içinde bulunduğum için çok mutluyum. Çalışmada Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinin üç güzel ve genç yıldızının saçlarını yapmaktan büyük keyif aldım. Onların, tanıtım filmindeki performansları kadar güzel ve sağlıklı görünen saçları ile de konuşulacağından eminim.”

BAKMADAN GEÇME!