Özge Borak, Güldür Güldür'den ayrılma nedenini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Özge Borak, Güldür Güldürden ayrılma nedenini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 17:00

Özge Borak, sürpriz bir kararla “Güldür Güldür” ekibinden ayrıldı. Artık dramalara ağırlık vermek istediğini açıklayan ünlü oyuncu, “Bu sezon skeçlerle güldürmeyeceğim” dedi.

Haberin Devamı

ERDEM Yener’in müzik çalışmalarına ağırlık vereceğini söyleyerek ekipten ayrılmasının ardından, “Güldür Güldür”de bir kopuş daha yaşandı. Özge Borak, drama işlerinde rol almayı özlediği gerekçesiyle iki yıldır devam eden “Güldür Güldür” macerasını noktaladı.

Özge Borak, Güldür Güldürden ayrılma nedenini açıkladı

Ünlü oyuncu, bu kararını skeçlerinden yaptığı kolajı sosyal medyada paylaşarak duyurdu: “Uzun zaman aynı yolda yürüdük. Anıları biriktirdik. Bu sezon ben yokum ekipte. Yeni sezon çok yakında başlıyor. Ekip arkadaşlarıma bol şans, bol alkış diliyorum. Sizlere de iyi seyirler, bol bol kahkahalar. Yeni işlerde görüşmek üzere.” Borak, bu kararın ardında yatan sebebin ise drama özlemi olduğunu ifade etti: “Güldür Güldür’de olduğum süre boyunca dizilerden uzak kaldım, dramadan ister istemez uzakta durdum. Şimdilerde kafamı dağıtıyorum, tatil yapıyorum. Değerlendirdiğim işler de var. Dizide de, sinema filminde de rol alacağım, ancak artık skeçlerle güldürmeyeceğim.”

Haberin Devamı

Özge Borak, Güldür Güldürden ayrılma nedenini açıkladı

2014 yılından beri “Güldür Güldür” ekibinde olan Özge Borak, en son başrolleri Engin Hepileri ve Başar Parlak’la paylaştığı “Bana Adını Sor” adlı filmde rol almıştı.

Özge Borak, Güldür Güldürden ayrılma nedenini açıkladı
Özge Borak, eski eşi Ata Demirer’in “Eyyvah Eyvah 2” adlı komedi filminde üstlendiği Müjgan rolüyle, 16. Sadri Alışık Ödülleri’nde “komedi ya da müzikal dalında en iyi yardımcı oyuncu” seçilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!