Osman Pazarlama’dan ilk kareler

Güncelleme Tarihi:

Osman Pazarlama’dan ilk kareler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 14:59

Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen yeni filmi “Osman Pazarlama”dan ilk kareler ortaya çıktı. Film, 19 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Son olarak “Recep İvedik 4” adlı filmiyle yaklaşık 7,5 milyon gişe rakamı elde eden Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Osman Pazarlama”dan ilk kareler ortaya çıktı. İstanbul’da çekilen “Osman Pazarlama”, 19 Şubat 2016’da vizyona girecek.

Osman Pazarlama’dan ilk kareler



ÇEKİMLER BEŞ HAFTADA TAMAMLANDI

Ön hazırlıkları altı hafta süren filmin, çekimleri beş haftada tamamlandı. Kurgu aşaması İstanbul’da gerçekleştirilen yapımın post prodüksiyonu Almanya’da yaptırıldı. Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın yazdığı Osman Pazarlama’nın yönetmen koltuğunda ise Togan Gökbakar oturdu.

Osman Pazarlama’dan ilk kareler


GİRİŞİMCİ ŞAHAN

Film, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir işadamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan bir girişimcidir. Osman, sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılır.

Haberin Devamı

Osman Pazarlama’dan ilk kareler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!