Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 09:48

Nurseli İdiz, dizi projelerinin yanı sıra konuk olarak katıldığı programlarla da gündeme geliyor. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev alan Nurseli İdiz, dizi izleyicilerinin de yakından tanıdığı bir isim. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul'un Pendik ilçesinde dünyaya geldi. Ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve Deniz Çamlıbel'in kızıdır. Liseyi Fen bölümünde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu.

1981 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı."Küçük Adam Ne Oldu Sana?" oyunu ı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev aldı. 1981'de, TRT'de "Şarkılar Neyi Söyler" adlı programı ve "Prizma" adlı programı sundu, "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisiyle adını ekranda duyurdu. "Kız Kulesi Aşıkları", "Böcek" adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirdi.

1991 yılında televizyonda "Saklambaç" adlı bir programın sunuculuğunu üstlendi. 1983 yılında müzisyen Cem İdiz ile hayatını birleştirdi. 1985 senesinde Canan Elif İdiz adını verdiği bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Nurseli İdiz, Faruk Bayhan'ın yapımcılığında 2015 yılında Show Tv'de yayınlanan "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece ve Pamir Pekin paylaştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!