Nurgül Yeşilçay uçakta yolcuyla tartıştı

Güncelleme Tarihi:

Nurgül Yeşilçay uçakta yolcuyla tartıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 10:01

Nurgül Yeşilçay, bayram tatili dönüşü bindiği uçakta bir yolcuyla tartıştı.Yaşanan gerginliğin nedeni ise hostesin ünlü oyuncuya verdiği fındıktı.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay, Kurban Bayramı tatilinde “Paramparça” dizisinin çekimlerine ara verilmesini fırsat bildi, sevgilisi Özgür İnal’la tatile çıktı.

Birkaç günlük tatili baş başa geçiren çift, İstanbul’a önceki akşam döndü. Ancak yolculuk sırasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Nurgül Yeşilçay uçakta yolcuyla tartıştı

Nurgül Yeşilçay kendisinden 5 yaş küçük sevgilisi Özgür İnal 2014 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. ODTÜ mezunu olan Özgür İnal medikal malzeme ithalatçılığı yapıyor.

Hosteslerden biri, Nurgül Yeşilçay’a fındık getirdi. Bunu gören bir kadın yolcu, hostese “Ünlü olduğu için mi ona fındık verdiniz?” diye sordu. Soruya sinirlenen Yeşilçay, yolcuya tepki gösterdi. Oyuncuyu sevgilisi Özgür İnal sakinleştirdi.

Haberin Devamı

Uçaktan indikten sonra da siniri geçmeyen Yeşilçay, Twitter’ına şöyle yazdı: “- Ünlü olduğu için mi ona fındık verdiniz? – Hayır, sincap olduğum için. Allah Allah istedim verdiler, bu ne eziklik teyze, kimse mi sevmedi seni?”

AŞK BU POZLA ORTAYA ÇIKTI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!