Nur Fettahoğlu erkek çocuk dünyaya getirdi

Güncelleme Tarihi:

Nur Fettahoğlu erkek çocuk dünyaya getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:19

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, geçen ay gerçek hayatta kızı Elisa Güzin’i dünyaya getirerek annelik heyecanını yaşamıştı. Şimdilerde ise rol aldığı Filinta dizisinde anne oldu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçen ay kızı Elisa Güzin'i dünyaya getiren Nur Fettahoğlu doğumdan hemen sonra sete geri döndü. Filinta yeni bölümüyle 1 Nisan'da TRT1'de.

Rol aldığı 'Filinta' dizisine hamileliğinin son aylarında ara veren oyuncu 'Süreyya' karakteriyle dizideki yerine aldı. Fettahoğlu, rol gereği Bıçak Ali (Cem Uçan) ile evliliğinden bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Böylece gerçek hayatta kız, dizide erkek evlat sahibi oldu.

Nur Fettahoğlu'nun gerçek hayattaki kızı Elisa Güzin'in fotoğrafları

Nur Fettahoğlu erkek çocuk dünyaya getirdi

Nur Fettahoğlu kimdir?

Nur Fettahoğlu, (d. 12 Kasım 1980) Türk oyuncu ve eski spiker. Özellikle Aşk-ı Memnu adlı dizideki Peyker rolüyle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır. Sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Nur, oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı.Ayrıca Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mahidevran Sultan'ı canlandırmıştır.Mahidevran Sultan rolünde Yardımcı Başrol olarak bir çok ödül almış beğeni toplamıştır.Ardından Kanal D ekranlarında Hayat Yolunda adlı dizide Şafak adında bir doktoru canlandırmıştır. Şimdilerde ise Filinta dizisinde Süreyya karakterini canlandırmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!