Nil Karaibrahimgil Harbiye'yi salladı

Güncelleme Tarihi:

Nil Karaibrahimgil Harbiyeyi salladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 14:45

Nil Karaibrahimgil, BKM’nin organizasyonunu yaptığı “Tadım ile Yaz Konserleri” kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

Haberin Devamı

Süper kahraman kostümüyle sahneye çıkan şarkıcıya, 60 kişilik kız ordusu da eşlik etti.

Nil Karaibrahimgil Harbiyeyi salladı

Konser öncesi soruları yanıtlayan Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil’i çok sevdiğini ve heyecanla konseri beklediğini söyledi.

Sahneye çıktığında kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranını selamlayan Karaibrahimgil, “Küçük bir kız çocuğusunuz ve süper kahraman olmak istiyorsunuz. Fazla seçeneğiniz yok. Kadın kahraman yok.

Nil Karaibrahimgil Harbiyeyi salladı

Konsere  sevgilisi Berkay Tahmaz ile gelen oyuncu Özge Borak, “Nil’i ilk defa izleyeceğim. Heyecanla bekliyorum. Bütün şarkılarını çok seviyorum” dedi. 

Ben küçükken He-man varsa She-ra da vardı. Benim süper kahramanım da She-ra’ydı. Bugünü süper kahraman günü ilan ediyorum” diyerek neden böyle bir konsept seçtiğini açıkladı.

Nil Karaibrahimgil Harbiyeyi salladı

Cezaevinde olan oğlu Rüzgar Çetin ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Sinan Çetin, fotoğraflarının çekildiği sırada oturduğu yerden kalkıp “Elektrik Pano Odası” yazılı bölüme girdi. 

Beyhan Murphy ve Can Tunalı’nın koreografisiyle sevilen şarkılarını söyleyen şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Sertab Erener, Özge Borak, Ezgi Mola ve Sinan Çetin gibi ünlü isimler de vardı.

Nil Karaibrahimgil Harbiyeyi salladı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!