Nevbahar Koç kimdir? İşte Ali Koç'un eşi 

Güncelleme Tarihi:

Nevbahar Koç kimdir İşte Ali Koçun eşi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 13:08

Nevbahar Koç, Koç Holding'in yönetim kadrosunun başındaki isim olan Ali Koç'un eşidir. 2005 yılında sade bir nikahla evlilik hayatına adım atan Nevbahar Koç, 2006 ve 2008 yıllarında bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuk sahibi olmuştur. Peki, Koç ailesi içerisinde önemli bir isim olan Nevbahar Koç kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

31 yaşındaki Nevbahar Demirağ Koç'un annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ.

Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti.

Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor.  Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.

Nevbahar Koç-Ali Koç çiftinin 15 Mayıs 2006’da "Sadberk Leyla" adını verdikleri kızları dünyaya geldi. 2008 yılında ise ailenin tek erkek torunu Kerim Rahmi Koç hayata gözlerini açtı.

Nevbahar Koç, eşi Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanlığını kazanmasının ardından ilk açıklamasını şu şekilde yaptı;

Haberin Devamı

"Ali çocuklarına her zaman hayallerinin peşinden koşmasını söyler. Bence kendi de aynı şeyi yapıyor. Çocukluğundan beri istediği bir şey. Biz tabii ilk başta sıcak bakmıyorduk bu duruma. Ama şimdi fikrimiz değişti. Başta babası olmak üzere arkasındayız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!