Başak Sayan: "Ne yapacağız bunlarla!"

Güncelleme Tarihi:

Başak Sayan: Ne yapacağız bunlarla
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 16:37

Başak Sayan, ikizleri Ares ve Milan’la ilk kez Annelik Sanatı dergisi için objektif karşısına geçti. 2 aylık bebekleri ile birlikte poz veren Sayan, anneliğedair çok özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ekonomist eşi Murat Vardal ile mutlu bir evliliği olan oyuncu ve yazar Başak Sayan, sabırsızlıkla beklediği ikizleri Ares ve Milan’a kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Zor bir hamilelik dönemi geçiren Sayan, hamilelik serüvenini ve anneliğine dair ayrıntıları ilk kez anlattı.
Anneliği kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını söyleyen Başak Sayan, “Hamileliğim zor bir süreçti; ama onları ilk gördüğüm
an her şeyin anlamı değişti. Annelik öyle bir aşk ki bunu tarif etmenin hiçbir yolu yok” dedi.

Başak Sayan: Ne yapacağız bunlarla

İLK DÖRT GÜN SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİYDİM

Hamilelik döneminde yaşadığı tatsız olaylar nedeniyle erken doğum yaptığını söyleyen Sayan, sözlerine şöyle devam etti: “Ares ve Milan prematüre olarak dünyaya geldi. Çok küçük doğdukları için dört gün kuvözde kaldılar. İlk 3-4 gün sudan çıkmış balık gibiydim. Eve gittim ve bütün gece ağladım. Allah’ım biz ne yapacağız bunlarla diye. O kadar küçükler ki tutmaya korkuyorsun.”

Haberin Devamı

Başak Sayan: Ne yapacağız bunlarla

TANIDIĞIM GÜN İYİ BİR BABA OLACAĞINI ANLADIM

Eşi Murat Vardal’ın çok iyi bir baba olduğunu söyleyen Başak Sayan, “Murat’ın çok iyi bir baba olacağını tanıştığım gün biliyordum. Her şeyleriyle ilgileniyor. Altlarını değiştiriyor, mamalarını yediriyor, gazlarını çıkarıyor. Önsezilerim doğru çıktı” dedi.

Başak Sayan: Ne yapacağız bunlarla

BAKMADAN GEÇME!