Nazlı Kurbanzade kimdir ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nazlı Kurbanzade kimdir ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 13:48

Genç avukat Nazlı Kurbanzade son dönemde en çok aranan ve araştırılan isimlerden oldu. Nazlı Kurbanzade'nin özel hayatı ve kişisel özelliklerini merak eden insanlar, internette araştırma yapmaya başladı. Peki Nazlı Kurbazede kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Son dönemde magazin basınına yansıyan haberler sonrası gündeme gelen Nazlı Kurbanzade'nin kim olduğu, vatandaşlar tarafından merak edildi. Nazlı Kurbanzade hakkında bilgi edinmek için internette araştırma yapmaya başlayan vatandaşlar,

Nazlı Kurbanzade kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? gibi sorulara yanıt aramaya çalışıyor. İşte Nazlı Kurbanzade hakkında merak edilen detaylar...

NAZLI KURBANZADE KİMDİR?

Cemiyet hayatınını tanınan isimlerinden olaran Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, Lisans eğitimini 2010 yılında Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Buradan mezun olduktan sonra, Paris Summer İnstitute'de eğitimine devam etti.

Yaklaşık dört yıldır özel bir kurumda operasyon direktörü olarak  görev alan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği'nin (ÇABA) projelerine destek olmasıyla biliniyor.

BAKMADAN GEÇME!