Nazım Torbaoğlu kimdir, evli mi? Ece Erken ile sevgili mi?

Güncelleme Tarihi:

Nazım Torbaoğlu kimdir, evli mi Ece Erken ile sevgili mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 11:50

İş adamı Nazım Torbaoğlu, son zamanların en çok isimlerinden biri oldu. İlk olarak Ece Erken ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Nazım Torbaoğlu'nun 28 Eylül'de boşandığı öğrenildi. İkilinin New York havalimanında çekilen fotoğrafı ilk kez 'Duymayan Kalmasın' programında yayınlanmıştı. Peki Nazım Torbaoğlu kimdir? Ece Erken ile sevgili mi?

Haberin Devamı

İş adamı Nazım Torbaoğlu, Ece Erken ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunu öğrenince ilişkisine son veren Ece Erken, iş adamının eşinden boşanmasıyla yeniden görüşmeye başladı. Peki Nazım Torbaoğlu kimdir?

Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edilen Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Aslen İzmirli olan Nazım Torbaoğlu, yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı. Magazin dünyasından uzak olan Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğu ilk kez Duymayan Kalmasın programında ortaya çıkmıştı.

ECE ERKEN İLE AŞK MI YAŞIYOR

Eşinden boşanan Nazım Torbaoğlu, aşk iddialarıyla ilgili sessizliğini korurken; Ece Erken, sürpriz aşkla ilgili olarak ‘O da bekar, ben bekar. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle ben karar vereyim’ açıklamasını yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!