Mustafa Sandal'ı eşi Emina Sandal hakkında şaşırtan iddia | Marko Miskoviç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Sandalı eşi Emina Sandal hakkında şaşırtan iddia | Marko Miskoviç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 11:05

Sırp basını Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal ile ilgili şok eden bir iddiada bulundu. Kurir dergisi, Emina’nın yaklaşık on yıl önce aşk yaşadığı işadamı Marko Miskoviç ile birlikte Belgrad’da görüldüğünü ileri sürdü.

Haberin Devamı

Sırbistan’da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina’nın eski sevgilisi Marko Miskoviç’e geri döndüğünü iddia etti. İkilinin yeniden görüşmeye başladığını yazan dergi, “Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi.” diye yazdı. Emina Sandal ile uzun süreli bir beraberlik yaşayan Marko Miskoviç’in hayatının detayları merak konusu oldu. Peki Marko Miskoviç kimdir?

Sırp basının magazin sayfalarına sık sık konu olan Marko Miskoviç, işadamı Miroslav Miskoviç’in oğludur. Adı Emina ile anılan Marko Miskoviç, Sırbistan'ın büyük bankalarından birinin veliahdı. Marko Miskoviç hayatı boyunca sayısız güzelle anıldı. 2006'da Sanja Papic ile kısa bir aşk macerası geçirdikten sonra Emin Sandal ile ciddi bir ilişki yaşamıştı.. Emina'nın ardından şarkıcı Anom Nikolić ile adı aşk dedikodularına karıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!