Murat Başoğlu merak edilenleri yanıtladı

Güncelleme Tarihi:

Murat Başoğlu merak edilenleri yanıtladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:54

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu oldu. Son dönemde yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren Başoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Diyetisyenler palavracı
Diyetisyenlere söylediklerine ve tavsiyelerine inanmadığını belirten Murat Başoğlu "80 kiloydum yaz başında, şu an 75 kiloya düştüm. Bilinçli olarak. Şu an spor yapmadan kilo verme çalışması yapıyorum. Ben bu diyetisyenlerin hiçbirine inanmam. Hepsi palavracı. Dünyadan da haberleri yoktur. Zaten kendilerine bir faydaları yok. Birisi yağ aldırır. Öteki bilmem ne. Canan Karatay gelsin biraz toparlayalım onu" dedi.

Spor salonunda hayat dersi veririm
İlerleyen günlerde açmayı planladığı spor salonunda koçluk yapmayacağını belirten Murat Başoğlu “Ben spor hocalığı yapmıyorum. Yeni açacağım spor salonuma geldiğinizde beni görürsün de ders alamazsın. Ama bir hayat dersi veririm, o ayrı. Sporla ilgili, ben hoca değilim. Bu salona sadece ben kendim spor yapıyım ve benim gibi spor sevenler gelsin, değişmek isteyenler gelsin. Hakikaten genç kalıyorsun diyorsun ya. Genç kalmak diye bir şey yok. Buna mesai harcaman gerekiyor” dedi. 

Haberin Devamı

63 kilodan 85 kiloya çıktım

Fiziksel olarak değişiminden bahseden Murat Başoğlu ‘Ben çok değiştim. Değiştiğimi fark edince toparlamaya çalıştım.  63 kilo bir adamdım. 85 kiloya çıktım. Gıdım oldu. 52 beden ceket giymeye başladım. Bir anda değil, uzun sürede aldım bu kiloyu aldım. Bir gün aynaya bir baktım, acayip bir adam var böyle gıdılı mıdılı. Kimse de ilgilenmiyordu. Saçlarım uzamış falan böyle. Anladım ki ben yaşlanıyorum ve orada topu çevirmeye başladım.’ Dedi.

Murat Başoğlu merak edilenleri yanıtladı

Açgözlü bir adamım
Mankenlikten oyunculuğa, sunuculuktan iş adamlığına kadar bir çok alanda başarılı olan Murat Başoğlu "Keşke bir konuda çok marifetli olsam. Açgözlülük diyorum. Marifetli falan görmüyorum kendimi.  Her şeyi yapmak isteği var. O büyük sıkıntı. Mesela tüpsüz dalış yaparım, tüplü dalış yaparım, motor kullanırım, resim yaparım, mesela çok uçak kullanmak istiyorum. Böyle her şeyi yapasım var. Bir de hani dünyaya geldim, her yeri göresim var. Bu konularda açgözlüyüm" dedi.

Haberin Devamı

15 yıl önce tanısam acayip şeyler yapardık.

Huysuz Virjin taklidi çok konuşulan Murat Başoğlu "Seyfi Dursunoğlu’na da çok sevdiği ve istediği bir proje gelmiyor.Çok da olmak istemiyor. Artık ben yaşlandım. Emekli oldum diyor ama bir şey geldiğinde de çok heyecanlanıyor ve hevesleniyor. İşte önümüzdeki proje için de ben Seyfi beyin olmasını çok istiyorum. Yapımcımız da çok istiyor. Hala konuşuyoruz. Belli olmaz. İnşallah çünkü hakikaten o kadar büyük ki, ben çok üzülüyorum. Çok geç tanıdım onu. Keşke ben televizyonu bırakmasaydım. 15 yıl, 20 yıl önce ben tanısaydım onu. Acayip şeyler yapardık. Çünkü ekran zekası çok fazla ve ben o zekaya hizmet ediyor olmaktan acayip keyif alıyordum, gurur duyuyordum" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!