Müjgan Şensoy, 'Biz de oradan geçecektik' dedi!

Güncelleme Tarihi:

Müjgan Şensoy, Biz de oradan geçecektik dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:14

Derya Şensoy ve Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, İstiklal’de yaşanan bombalı saldırının üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Şensoy, İstiklal’de bombalı saldırının olacağı yerden geçeceğini anlattı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Taksim'de meydana gelen saldırının ardından bazı konserler ve çekimler ertelendi.  Derya Şensoy ile  Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Şensoy'un rol aldığı ''Pera'daki Hayalet'' de sahneye ara verdi.

Patlama karşısında şoke olan ve ''biz de oradan geçecektik'' diyen Şensoy,  Twitter sayfasına şunları yazdı: "Birkaç saat sonra tam da oradan geçerek tiyatroya gidecektik. Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım. Balo Sokak'ta yaşanan patlamadan dolayı bu akşam  İstiklal Caddesi  Ses Tiyatrosu'ndaki oyunumuzu oynayamayacağız. Ülkemizin her yerinde sokağa çıkmaktan korkmayacağımız günler diliyorum."

Müjgan Şensoy Kimdir

Haberin Devamı

Müjgan Ferhan Şensoy, Şensoy ailesinin büyük kızıdır. Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın büyük kızları olarak 1989 yılında dünyaya gelen Müjgan Ferhan Şensoy’un eğitim durumu Lisans seviyesindedir ve 2011 Yılında New York, Tisch School of Arts’ten mezun oldu. Müjgan ismini babaannesinden almıştır. Doksanlı yıllarda ailecek çektikleri reklamlarda ve 2002 yılında yine ailecek oynadıkları sahibinden satılık birinci el orta oyunu adlı gösteride yer almıştır. Bazı televizyon dizilerinde de rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!