Muhteşem geceye hazırlanırken

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem geceye hazırlanırken
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 11:13

42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damga vuran isimlerin ödüllendirileceği gecede, bu yıl birçok ilke de imza atılacak. (İlandır)

Haberin Devamı

Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni için geri sayım başladı. Türkiye’nin televizyon ve müzik dünyasının yıldızları bu yıl da okurların oylarıyla parlayacak. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl Hürriyet ve Pantene tarafından sağlıklı ve güçlü görünen saçlarına göre belirlenen 15 okur, geceye yıldızlar kadar özel hazırlanma ve sevdiği sanatçılara sahnede ödül verme şansı yakaladı. 

Bir diğer “ilk” ise ödül listesine eklenen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisi...
Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından ödüle layık görülen isimlerse, hem oyunculuklarıyla yıldızı parlayan hem de güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla fark yaratan Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu.
Üç genç oyuncu, geçtiğimiz aylarda yayınlanan Pantene Altın Kelebek tanıtım filmi için de kamera karşısına geçmişti.
Hande Erçel ve Nilay Deniz, geçen hafta ödül gecesine katılacak 15 Pantene kızıyla buluştu. Renkli sohbete Bensu Soral, o gün yurtdışında olduğu için katılamadı.
Hande Erçel ve Nilay Deniz’le etkinlik kapsamında bir araya gelen kızlar, kırmızı halı heyecanıyla ilgili merak ettiklerini iki ünlüye yöneltti...

Haberin Devamı

Muhteşem geceye hazırlanırken


HAYALLERİ OLAN ÇOCUKLARDIK HEDEFİMİZE ULAŞTIK

- “Oyunculuk yapmaya başladığınızda kısa sürede belirli hayran kitlesi yakaladınız. Kendinizi ekranda görmeden önce herhangi bir tedirginlik yaşıyor musunuz? Yorumlar nasıl...”

* Hande Erçel: “İnsan bazen tedirgin oluyor. Acaba diye soru işareti geliyor akla. Ama şu ana kadar hiç kötü bir tepki almadım.”

* Nilay Deniz: “Ben her bölümü izlerken merak ediyorum. İyi miydim, değil miydim? Nasıl oldu, ne izleyeceğiz? Ama sonunda mutlaka içi rahatlatacak güzel bir yorum geliyor. Bu, bir sonraki işler için motivasyon oluyor...”

- “Pantene Altın Kelebek gecesi öncesindeki bu süreç sizi nasıl etkiledi? Fanlarınızdan gelen yorumlar nasıl...”

* Hande Erçel: “Çok tebrik ediyorlar. Bir kere çok sevecen ve çok tatlılar, hiç yapmacık değiller. Senin de yapmacık olmadığını bildikleri için güzel.
Bir sürü insan tebrik ediyor ve bu, bana kendimi çok farklı hissettiriyor. Biz de oradaydık, onların arasından geldik. Bu yüzden bana verdikleri desteğe sonsuz teşekkürler.”

* Nilay Deniz: “Bugüne kadar gelen mesajların hepsinden memnunum. Eleştirmeyi de sevmeyi de biliyorlar. Kendi adıma, çok güzel yorumlar alıyorum. Hande’nin de dediği gibi biz de onların arasından çıktık. Hayalleri olan çocuklardık, çalıştık ve hedefimize ulaştık.”

Haberin Devamı

Muhteşem geceye hazırlanırken

İşini yaparken ciddiyetini koru

Oyuncu olmasında annesinin payının büyük olduğunu söyleyen Nilay Deniz, “En başından beri söylüyorum, bıkana kadar söyleyeceğim; ben, annem sayesinde oyunculuğa adım attım ve çok sevdim.” diyor. Deniz, “Oyuncu olmak isteyenlere verebileceğiniz tavsiyeler var mı” sorusunu da
“Benimki tamamen şanstı. Benim tavsiyem önce bir eğitim almak. Eğitmenlerin, oyunculukta nereden nereye gideceğin,oyunculuktaki yol haritanı çıkarmanda başlangıç noktan olduklarından;onların önerileriyle bir yerden başlamak daha doğruymuş gibi geliyor bana” yanıtını verdi.

Nilay Deniz, genç kızlardan birinin kendisine sorduğu “Tavsiyeler üzerine mi hayatınızı yönlendirirsiniz, kendi fikirleriniz de var mıydı? Hep tavsiyelerle mi ilerlersiniz?” sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Ben tavsiyelere çok önem veririm. Özellikle de anneminkilere. Onunkiler, benim düşündüklerimin dile gelmiş hali gibi. Samimi olduğunu düşündüğüm insanların tavsiyelerini dinlemeyi çok severim...”

15 genç kıza “Oyunculuk konusunda tavsiyeler” veren Nilay Deniz, “İlk kural olarak ‘işini yaparken ciddiyeti koru. Ben işimi yaparken çok ciddiyim. Ama bunun dışında da biraz kendin gibi olmalı, benliğini kaybetmemelisin. Ben bundan yanayım” diyor.
Aynı soruya Hande Erçel’in cevabı da şöyle oldu; “Oyunculuk, zaten hep istediğim ve hayal ettiğim bir şeydi. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları’nda okurken oyunculuk eğitimi almaya başladık, eğitimimi tamamladıktan sonra menajerim aynı zamanda ablam Rahşan’la yollarımız kesişti ve böylece oyunculuğa adım attım.
Tabii ki bundaki en büyük pay ailemde; çünkü onlar benim adımımda her zaman yanımdaydı ve sürekli
destek verdi.”

Haberin Devamı

Muhteşem geceye hazırlanırken

Uzun saçların bakımı çok zor

Uzun ve bakımı zor olan saçları söz konusu olunca Hande Erçel’e, “Saçlarınız uzun ve bakması da kolay değil. Neler yapıyorsunuz saçlarınıza nasıl bakıyorsunuz?

Setlerde sürekli bir uygulama görüyor saçlarınız. Kestirmeyi düşünür müsünüz?” sorusu yöneltildi.

Hande Erçel, saçları temiz tutmanın önemini belirterek “Uzun saçların bakımı gerçekten çok zor. Daha yeni kestirdim. Çok daha uzundu.
Saçlar çok yıpranıyor, her gün bakım yapmak gerekiyor. Ben de temiz tutmaya çalışıyorum” dedi.

Muhteşem geceye hazırlanırken

Sağlıklı görünen saçlar için tüyolar

Haberin Devamı

P&G Beuty Saç Stilisti Önder Tiryaki bu etkinlikte, her zaman sağlıklı görünen saçlara sahip olmak için günlük saç bakımı hakkında ipuçları verdi. Ünlü saç stilistine göre, her şampuandan sonra Pantene saç bakım kremi kullanarak saçların en güzel halini ortaya çıkarmak, şekillendirmeler öncesi ve sonrası da Pantene Argan Yağlı Elixir ile yapılacak bakım en önemli adımları oluşturuyor. Tiryaki, “Mümkünse her şampuandan sonra, yalnızca saç uçlarına değil tüm saç uzunluğu boyunca, saç bakım kremi kullanmayı, günde birkaç dakikanızı ayırarak saç bakım yağını saçlarınıza uygulamayı ihmal etmeyin. Kısa zamanda saçınızdaki farkı göreceksiniz, sağlıkla parlayan güçlü saçlara sahip olacaksınız” önerisinde bulundu.

Haberin Devamı

Muhteşem geceye hazırlanırken

Gelecek hafta:

15 şanslı kızın heyecanı ve muhteşem gece için hazırlık planları...

 ÖDÜLLERİ KAZANANLAR BELLİ OLDU, DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!