Muhterem Nur, yaşadığı zor günleri Renkli Sayfalar'da anlattı

Güncelleme Tarihi:

Muhterem Nur, yaşadığı zor günleri Renkli Sayfalarda anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 11:19

Müslüm Gürses'in 33 yıllık hayat arkadaşı Muhterem Nur, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Muhterem Nur, eşini kaybettikten sonra yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

"ÇOCUĞUMUZ YAŞASA 27 YAŞINDA OLACAKTI"

- Müslüm'le ikimizin bir çocuğu olacaktı. 3,5 aylıktı karnımda öldü. Hamilelik haberini aldım biliyordum, olmadı kısmet değilmiş. Sonra bir dizi ameliyat oldum. Karnımda parça kalmıştı. İki sene onu içimde taşıdım. Bir daha çocuğumuz olmadı. Olsaydı da iyi olmazdı zaten. Şuan yaşasaydı 27 yaşında olacaktı. Yalnız kalacaktı.

- Evlatlık almayı hiç düşünmedim. Başkasının çocuğunu büyütmek çok zor. Büyüdüğünde ne olur? İnsanları görüyorum evlatlık alıyorlar, sonra büyüyünce o çocuk ters şeyler yapıyor. Gerek yok.

"BÜTÜN EŞYALARIMI 2 BİN 500 TL'YE SATTIM"

- Eski evden taşındım. bir sürü anı var orada. ama pişman oldum. Keşke orada kalsaydım. Tüm anılar benimle birlikte geldi yeni eve de.
Bütün eşyaları evden taşınmadan 2 gün evvel, 2 bin 500 TL'ye sattım. Sadece sehpam 2 bin 250 TL idi düşünün.

Haberin Devamı

- 33 yıl nasıl geçmiş gözümü açtım kapattım farkında değilim. 3 yıl 100 sene gibi geçti. Ben onun çabuk gideceğini bilseydim 33 yıl yanından bir yere ayrılmazdım.

"KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLİM"

- Ecel gelmiş, vadesi bu kadarmış. Gidecekmiş... Ben bir an evvel ona kavuşmak istiyorum. Onsuz bu dünya çok boş. Eşim gittikten sonra en yakınım bile düşman oldu. Tanıdığımız hiç kimse eşimin ölümünden sonra kalmadı. Yanımda kimseyi bulamıyorum. Bütün dostlar ve arkadaşlıklar Müslüm'ün şöhreti içinmiş, Müslüm içinmiş...

- Ekonomik olarak zorlandığım anlar oluyor. Evim var, kimseye muhtaç değilim. Hiçbirimiz kirada değiliz Allah'a şükür.

- MÜYORBİR'den para geliyor. İkimizin aylıkları var, onları alıyorum.

"KEMİKLERİM MÜSLÜM İLE BİRLİKTE ÇÜRÜYECEK"

-Ben Müslüm'den 16 yaş büyüğüm. Bazen sevgimi tarif ederken utanıyorum. Müslüm o kadar olgundu ki, onun benden büyük olduğunu hissediyordum.

-Benim bir rahatsızlığım var öldürücü olmasına rağmen beni yaşatıyor. Doktordan rica ettim, bana söyleyin rahatsızlığımı dedim. Durumumu öğrendim evimi restore ettirdim. Müslüm'e 'kırkım çıkmadan başkasıyla evlen' dedim. Eşimin rahat etmesi için radyatörleri değiştirdim, sıcak olsun üşümesin diye. Evin bütün eşyalarını değiştirdim. Benden sonra biriyle evlenirse rahat etsin istedim. Hergün ona söyledim. Evlen... Ben öyle deyince durup, sigara yakıyordu...'evlenmem ben niye evleneyim' diyordu. 'Eline geçen paranı har vurup harman savururlar yine sıfıra düşersin' diyordum.'Tamam tamam senin dediğini yaparım' deyip geçiştiriyordu beni.

Haberin Devamı

-Mezarı çift kişilik aldım. Uçakta da ölebilirim, denizde de boğulabilirim belli olmaz. Ben o yüzden hiçbir yere gitmiyorum. Ölür ölmez beni onun yanına götürsünler diye... Ne güzel bir şey kemiklerimiz birlikte çürüyecek. Benim için 'Sevdiğine gitti' diyecekler. Hayatımı tamamen ona kavuşmaya programladım.

 

BAKMADAN GEÇME!