Müfit Can Saçıntı'yı duygulandıran sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Müfit Can Saçıntıyı duygulandıran sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 10:38

Yeni filmi Yaşamak Güzel Şey ve tiyatro oyunu “Lafını Esirgemeyenler” in heyecanını yaşayan Müfit Can Saçıntı, geçtiğimiz haftasonu “Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi”nde öğrencilerle buluştu. Saçıntı, oyuncu ve yazar adayları ile mesleki tecrübelerini paylaştı. Söyleşi sonrası, okulun kurucularından Ayşe Erbulak’ın yaptığı sürpriz ise duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

 Mandıra Filozofu filmleriyle milyonların sevgisini kazanan Müfit Can Saçıntı, geçtiğimiz haftasonu Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nde öğrencilerle buluştu.Saçıntı, moderatörlüğünü okulun kurucularından  ve genel sanat yönetmeni olan  Özden Özgürdal’ın üstlendiği söyleşide öğrencilerle mesleki tecrübelerini paylaştı.Saçıntı’nın sette ve sahnede yaşadığı komik olayları anlattığı anlarda ise kahkahalar havada uçuştu.

Söyleşi sonunda okulun kurucularından Ayşe Erbulak’ın yaptığı sürpriz ise duygu dolu anlar yaşandı. Erbulak, Saçıntı’ya, babası Altan Erbulak’ın çizer ve  yazarlarından olduğu ve kütüphanesinde yer alan dönemin ünlü dergilerinden “Fırt Dergisi” nin  1984 yılına  ait bir cildini hediye etti.Aldığı hediye karşısında bir hayli duygulanan Müfit Can Saçıntı “Aldığım en özel ve en anlamlı hediyelerden biri. Ustalara selam olsun. Altan Erbulak, bu ülkenin en önemli sanatçılarından biriydi.” dedi.

Haberin Devamı

Saçıntı’ya övgüler yağdıran Ayşe Erbulak ise “Babamın kütüphanesinin en özel koleksiyonlardından biridir Fırt Dergisi. Ben de bu kadar özel ve değerli bir insana; ancak böyle bir hediye verilebilirdi diye düşündüm.” dedi.

Müfit Can Saçıntıyı duygulandıran sürpriz

BAKMADAN GEÇME!