Joe Jackson: Michael öldüğü gece beni aramak istemiş

Güncelleme Tarihi:

Joe Jackson: Michael öldüğü gece beni aramak istemiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 15:09

Michael Jackson öleli tam 7 yıl oldu. Oğlu Prince büyüdü. Kızı Paris intihara kalkışarak tüm dünyayı şoke ettikten sonra kendini toparladı. Babası Joe’ya gelince... Ciddi bir ameliyat geçirdi, halen nekahet döneminde. Daphne Barak, Jackson’ın ölümünün 7’nci yılında Joe Jackson’la bir araya geldi, hem sağlık durumunu konuştu hem de oğlunun yokluğunda olup bitenleri...

Haberin Devamı

Geçen hafta Joe Jackson’la konuşma şansı buldum. Geçen yıl 87’nci yaşını Brezilya’da kutlayan Jackson, hemen ardından ciddi bir sağlık sorunu yaşadı. Şimdilerde evinde dinleniyor.
O süreci hatırlayınca “Çok sancılıydı” diyor Joe ve ekliyor: “Ama hastane gayet iyiydi. Bebeğim Janet (kızı Janet Jackson) özel jetiyle gelip beni aldı ve eve getirdi.”
Evim dediği yer Las Vegas’ta, özel güvenlikli bir binada bulunan dairesi... “Los Angeles-Havenhurst ile Vegas arasında seyahat etmeyi seviyorum” diyor Joe. Sonra üzgün bir şekilde devam ediyor sözlerine:
“Diğer ev tadilatta. Ve o evde birçok güzel anım var.”
Kırılgan bir döneminde Joe Jackson... Üç hemşire, vardiyalı olarak gelip gidiyor, ona bakıyor.
Aileden öğrendiğime göre hemşirelerin faturaları da Michael Jackson’ın mirasıyla karşılanıyor.
Joe vasiyetten bahsetmiyor ama 60 yıllık evlilik sonrası boşandığı eşi Katherine ile varisler arasındaki gerginliğin devam ettiğini biliyorum.
Anladığım kadarıyla yaşlı bir adama bakmamak kötü bir reklam olacağından, o parayla Joe Jackson’a da yardım ediyorlar. “Haberlerin aksine Katherine bana bakıyor” diyor düzeltmek istercesine.
Zaman zaman birkaç ziyaretçi çalıyor kapısını.
Şampiyon Floyd Mayweather’ın babası Floyd Mayweather Sir de onlardan biri...

Haberin Devamı

Joe Jackson: Michael öldüğü gece beni aramak istemiş



OĞLUMU GÖMDÜM HAYIR İYİ DEĞİLİM

Oğlundan açılıyor sonra konu: “Bana Michael’ın o gece beni aramaya çalıştığını söylediler, son gecesinde.
O da ‘Sadece babam bunu düzeltebilir’ demiş. Beni arayabileceğini söylemişler ama sonra vazgeçmiş. Bu sözler beynimde dönüyor. Beni yardım için aramış demek ki...”
Duygusallaşıyor: “Michael’ı her zaman sevdim. Mahkemesi sürerken nasıl yanında olduğumu hatırlıyor musun? Oprah röportajında benim hakkımda ne söylediyse söyledi.
Ona da söylemiştim, onu affettim. Bir baba için oğlunu gömmek, özellikle de beni aradığını bilirken...
Hayır, iyi değilim.”

Joe Jackson: Michael öldüğü gece beni aramak istemiş

Haberin Devamı

JANET BENiM BEBEĞiM

49 yaşındaki kızı Janet Jackson, sürpriz bir kararla turnesini iptal etti, ardından sebebi açıkladı: “Bebek bekliyorum.” Bu sürpriz, babası Joe Jackson’ı da çok mutlu etmiş görünüyor:
“O benim bebeğim. Hastalığım boyunca hep ziyaretime geldi. Michael öldüğünde de çocuklarına yardım etti. Zaten uzun süredir anne olmak istiyordu. İyi bir anne olacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!