İdil Fırat kimdir? İşte Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'ın hayatına ilişkin merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

İdil Fırat kimdir İşte Mert Fıratın eşi İdil Fıratın hayatına ilişkin merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 10:54

2018'in en çok konuşulan isimlerinden biri de Mert Fırat ile nikah masasına oturan İdil Fırat oldu. Türk spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden birisi olan Fenerbahçe eski as başkanı Önder Fırat'ın da kızı olan İdil Fırat'ın hayatı merak ediliyor. Peki, İdil Fırat kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Oyuncu Mert Fırat ile hayatını birleştiren İdil Fırat, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ağustos ayında kına gecesi düzenleyen İdil Fırat’ın tören alanına dört kişinin taşıdığı tahta şeklindeki 'tefour' üzerinde giriş yapması çok konuşulmuştu. Fırat, bu kez düğün görüntüleriyle gündemde. İşte, İdil Fırat'ın hayatına ilişkin merak edilenler... 

İdil Fırat, 29 Mart 1988 tarihinde San Francisco’da dünyaya geldi. Koç Lisesi’nin ardından üniversite eğitimim için Washington DC’ye gitt. George Washington University’de Uluslararası Politika ve Din çift ana dal yaptı. Konsantrasyon olarak da Orta Doğu’yu seçti. Ardından ara vermeden Master eğitimim için Londra’ya taşındı. Master eğitimini London School of Economics’te Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine tamamladı. Ardından İstanbul’a kesin dönüş yapıp aile şirketinde çalışmaya başladı. 2015 yılında yakın dostu Ezgi Kural ile giyim ve aksesuar mağazası açan İdil Fırat, bir röportajında Angelina Jolie, Monica Belluci ve Alessandra Ambrosio ve Olivia Palermo’yu güzel bulduğunu söylemişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!