Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı.

Güncelleme Tarihi:

Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı.
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 13:02

Tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden eski Türkiye Güzeli Manolya Onur, Bebek Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Akciğer embolisi tanısı olan ve geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanan eski Türkiye güzeli Manolya Onur’un önceki akşam tedavi gördüğü hastane beyin ölümü gerçekleşmişti. Onur’un son halife Abdulmecid’in torunu Haydarbad Nizami Mukarram Bereket Jah’dan olma kızı Prenses Nilüfer Jah, annesinin öldüğünü sosyal medyadan duyurmuştu.
Manken Onur için bugün, Beşiktaş Bebek Camii’nde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Çok iyi bir insandı
Cenaze namazı öncesi duygularını aktaran Oya Başar gözyaşlarıyla uğurladığı arkadaşı için, "Mekanı cennet olsun. Çok zamansız gitti, bizi çok üzdü. En son 1 ay önce görüştük. Çok iyi bir insandı. Çok şeker bir insandı” dedi.

Sevgiliye duygusal veda
Cenazeye katılan Can Bozok ise duygusal anlar yaşadı. Onur’un kızı ile yakından ilgilenen Bozok, teselli ve başsağlığında bulundu. Duygularını aktaran Bozok, "Dünya çok iyi bir ruhunu kaybetti. Çok üzgünüz. Ben hayat arkadaşımı, dostumu, sırdaşımı kaybettim. Nilüfer’in de her şeyiydi. Hayatımızın o kadar içindeydi ki çok üzgünüz. Tarifi yok bu duyguların. Güçlü olmamızı isterdi" diye

 

Haberin Devamı

Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı.
Manolya Onur'un sevgilisi Can Bozok ve kızı Prenses Nilüfer Elif Jah tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.

NE OLMUŞTU?

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur yılın büyük bir bölümünü geçirdiği Phuket'ten İstanbul'daki evine gelmişti. Onur, 19 Ekim günü akşamüstü evinde göğsünü tutup yere yığıldı. Eski eşi Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'tan olan kızı tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonunda, akciğere kan taşıyan büyük damarlardan birinin pıhtıyla tıkanmış olduğu anlaşıldı, yoğun bakıma alındı.

Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı.

MANOLYA ONUR KİMDİR?

Haberin Devamı

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, 1955 yılında doğdu. Son Osmanlı halifesi Abdülmecid’in torunu Haydarabad Nizamı Mukarram Bereket Şah (84) ile 1990’da evlenip, 1994’te boşandı. Bu evlilikten Prenses Nilüfer Jah (Şah) (25) doğdu. Manolya Onur bir dönem eski eşinden 5 milyon dolar tazminat kazandığı haberleriyle de gündeme gelmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!