Mahsun Kırmızıgül'den yeni yıl yemeği

Güncelleme Tarihi:

Mahsun Kırmızıgülden yeni yıl yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 14:57

Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi “Vezir Parmağı”nda rol alan oyuncuları önceki akşam Arnavutköy’deki Vira Vira Balık’ta verdiği yeni yıl davetinde ağırladı.

Haberin Devamı

“Vezir Parmağı”nda rol alan oyunculara yemek daveti veren Mahsun Kırmızıgül, gecenin sonunda ekibiyle birlikte objektiflerin karşısına geçti. Konuşmasına basın mensuplarının yeni yılını kutlayarak başlayan Kırmızıgül, şöyle dedi: “Geçmişte yapmış olduğum ‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’, ‘New York’ta Beş Minare’, ‘Mucize’ ve bu son filmimde hayallerime ortak olan tüm oyunculara teşekkür ederim. 2017’nin ölümlerin yaşanmadığı, anaların ağlamadığı, birlik beraberliğin pekiştiği, insanların kardeşçe birbirlerine sarıldığı bir yıl olmasını temenni ederim.” 

Mahsun Kırmızıgülden yeni yıl yemeği


Mahsun anamızı ağlattı

Uzun bir aradan sonra “Vezir Parmağı” ile setlere dönen Gülben Ergen de “Çok güzel bir ekibiz. Hepimizin kalbi filmin vizyona gireceği 25 Ocak için atıyor. Kendi adıma müthiş bir heyecan yaşadığımı söyleyebilirim. Bütün ekip arkadaşlarıma ve Mahsun’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Filmde rol alan Defne Yalnız, konuşmasında Mahsun Kırmızıgül’e takıldı: “Meslek hayatımda çok fazla film deneyimim olmadı. Yaptığımız işten seyircilerimiz de çok mutlu olacak. Burada görmüş olduğunuz mutlu suratlardan zannetmeyin ki Mahzun Kırmızıgül çok rahat çalıştırdı bizi. Kendisi anamızı ağlattı!”

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgülden yeni yıl yemeği


Yasemin Yalçın, “Uzun zamandır yönetmenliğini merak ettiğim biriydi Kırmızıgül. Tanıdığıma çok memnun oldum” dedi. Kırmızıgül’un setteki disiplininden de bahseden Yalçın, “Bir ara ayaklarımızdan çivileneceğiz zannettim. ‘Aynı hizada durun’ deyip duran, bizi hiçbir molaya bırakmayan Mahsun’a çok teşekkürler!” diye espri yaptı.

Peker Açıkalın ise iddialı konuştu: “Çok yorulduk ama on numara iş çıktı. Seyretmeyenler üzülür.”


Osmanlı döneminde beş farklı bölgeden seçilen hamalların savaşa girişini anlatan komedi filmi “Vezir Parmağı”, 25 Ocak’ta vizyona girecek. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!