Mahkeme ünlü sunucuyu bu kez reddetti.

Güncelleme Tarihi:

Mahkeme ünlü sunucuyu bu kez reddetti.
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 08:56

SUNUCU Gonca Kaya, bir süre duygusal yakınlık yaşadığı “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışmanın birincisi köpek Max’in eğitmeni Ali Yeşilırmak’ın, 6 ay önce aldırdığı yaklaşmama kararına aykırı davrandığını belirterek bu kez zorlama hapsi talebinde bulundu. Ancak mahkeme, Gonca Kaya’nın bu talebini reddetti.

Haberin Devamı

İstanbul Aile Mahkemesi’ne haziran ayında başvuran Gonca Kaya, bir süre duygusal arkadaşlık yaşadığı Ali Yeşilırmak’ın arkadaşlığını sonlandırmasının ardından tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini iddia etti. Gonca Kaya, “Beni evime kadar takip etmektedir. Ayrıca işyerimi arayarak tehditlerde bulunmuştur. Açıkçası can güvenliğimden endişe duyuyorum. Bana zarar vermesinden korkuyorum. Koruma kararı verilmesini istiyorum. Tehdit ve hakaretten şikâyetçiyim” dedi. Mahkeme, haziran ayında yapılan bu başvurunun ardından ünlü köpek eğitmeninin 2 ay süreyle Gonca Kaya’ya karşı şiddet tehdidi, hakaret, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına, evine ve işyerine yaklaşmamasına karar verdi. Ali Yeşilırmak’ın mahkemenin kararına, “Asıl hakaret eden kişi davacı Gonca Kaya’nın kendisidir. İddiaları doğru değildir. Karşı taraf gerçekdışı iddialarını sosyal medyadan paylaşmak suretiyle küçük düşürmek istemektedir” şeklinde yaptığı itiraz reddedildi.

Haberin Devamı

Gonca Kaya, geçen ay Ali Yeşilırmak’ın mahkemenin koruma kararına aykırı davrandığı gerekçesiyle bu defa zorlama hapsine tabi tutulması için yeni bir dava açtı. Beykoz’da bir arkadaşının evine yemeğe gittiğini, o sırada Ali Yeşilırmak’ın evin kapısına geldiğini dilekçesinde anlatan Gonca Kaya, “Kapıyı zorladı. Biz de sese çıktık. Onun olduğunu gördük. Avlu kısmından girdi. Ancak arkadaşım kovdu. Ali Yeşilırmak da “Ben onun burada olduğunu bilmiyordum” dedi. Sonra oradan uzaklaştı. Bana şikâyetçi olma dedi. Ben oraya gelmesinden rahatsız oldum. Bu nedenle mahkeme kararını ihlal ettiğini düşünüyorum” dedi. Mahkeme kararında, Gonca Kaya’nın “zorlama hapsi” talebini soyut iddiasından başka bir delil olmadığı gerekçesiyle reddetti.

Mahkeme ünlü sunucuyu bu kez reddetti.

HANDE ÜNSAL: ''BAŞARI ELDE ETTİKÇE YALNIZLAŞIYORSUN''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!