GeriMagazin Linet: Tektaşımı kendim aldım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Linet: Tektaşımı kendim aldım

Linet: Tektaşımı  kendim aldım

Linet, Gece Life Nakkaştepe’de sahneye çıktı.

Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiği Zeki adlı erkek arkadaşı hakkında konuştu: “O, beyefendi benim çok yakın arkadaşım. Bir gün biriyle aşk yaşarsam elinden tutar çıkarım.” Parmağındaki tektaş yüzük dikkat çeken Linet, “Bu yüzüğe kendim aldım. Ama bir gün kendi aldığım yerine parmağımda başka bir tektaş görürseniz bu size işaret olsun. ‘Hayatında yeni biri var’ diyebilirsiniz” diyerek espri yaptı.

Linet: Tektaşımı  kendim aldım

Linet: Tektaşımı  kendim aldım

 
   

Vakıf Emeklilik’ten “Tatlı Fonlar”Vakıf Emeklilik, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgiyi artırmak ve BES fonlarını daha anlaşılır hale getirmek için “Tatlı Fonlar” Projesini hayata geçirdi. Projenin; birikim ve BES’e dair kavramlardaki bilinirliği arttırmasının yanı sıra Türkiye’de finansal okuryazarlık sürecine de katkı sağlaması bekleniyor.Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün öncü şirketi Vakıf Emeklilik, sektörde yeni bir farkındalık projesine imza atarak, finansal okuryazarlığa katkı sağlayacak olan Tatlı Fonlar Projesi’ni hayata geçirdi. Vakıf Emeklilik, Türkiye’de BES’e olan ilgiyi artırmak, tüm BES katılımcılarının emeklilik fonları ile içeriklerinde yer alan piyasa enstrümanlarını basit biçimde kavrayabilmelerini sağlamak adına Türk ve Dünya mutfağının en beğenilen tatlılarından ilham alarak “Tatlı Fonlar” Projesini hazırladı. Katılım, Katkı ve Faizli seçenekleri altında içlerinde birçok finansal enstrümanı bulunduran 16 adet fonu müşterilerine sunan Vakıf Emeklilik, dövize endeksli fonlardan; hisse, altın ve kira sertifikası gibi birçok opsiyonu barındıran fonlara varıncaya dek geniş bir portföyü; tulumba, aşure, revani, şöbiyet, mozaik pasta gibi tatlı isimleriyle eşleştirdi. Proje, Mutfak Sanatları Akademisi’nde influencer’ların katılımıyla Gastronomi Yazarı Sahrap Soysal eşliğinde faizsiz fonlara karşılık gelen aşure yapılarak anlatıldı. (Sponsorlu içerik)





False
Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle