Leyla Tanlar ile Tarık Emir Tekin'in aşk pozu

Güncelleme Tarihi:

Leyla Tanlar ile Tarık Emir Tekinin aşk pozu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:46

Bir süredir ünlü şarkıcı Şevval Sam'ın oğlu oyuncu Tarık Emir Tekin ile aşk yaşayan Paramparça’nın Cansu’su oyuncu Leyla Tanlar, İngiltere’de sevgilisiyle çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şu sıralar Paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandıran genç oyuncu Leyla Tanlar, kendisi gibi oyuncu olan ünlü şarkıcı Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin ile aşk yaşıyor.

Leyla Tanlar ve Tarık Emir Tekin çifti İngiltere’ye gitti. Şu an İngiltere’de olan çift oldukça mutlu. Bu mutluluklarını Leyla Tanlar’ın yayınladığı bir fotoğraf belli ediyor. Leyla Tanlar’ın Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

Leyla Tanlar ile Tarık Emir Tekinin aşk pozu

Leyla Tanlar Kimdir?

13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da doğan ilk ve orta düzeyde eğitimini Özel Şişli Terakki okulunda tamamlayan Leyla Tanlar, lise eğitimi almak üzere İtalyan Lisesine girmiştir. Gerek lise döneminde gerekse de öncesinde oyunculuğa olan ilgisini gizlemeyen Tanlar, küçük yaşlarda çeşitli çocuk oyunlarında ve tiyatrolarda roller üstlenmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Lise döneminde Akademi 35 buçuktan oyunculuk eğitimi almaya karar veren ve kendisini bu yönde geliştirmeye başlayan Tanlar, aldığı tiyatro eğitimini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Dizilerde yer almak üzere seçmelere katıldığı sırada yeteneği fark edilen Leyla Tanlar paramparça dizisinin kadrosuna seçilmiş ve bu dizide Cansu adı verilen bir karaktere hayat vermeye başlamıştır. Oyuncunun gelecekte başarılı isimlerden birisi olması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!