Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat'ı şoke eden sahne

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polatı şoke eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 10:19

Kurtlar vadisi Pusu 294. bölümle izleyicisi ile buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Perşembe akşamları yayınlanan dizide şok bir sahne yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu 294. Bölüm ile ilgili detyalar haberimizde...

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden bu yanan izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 294. Bölüle sevenlerinin karşısındaydı. Polat, kendisini patlatmak isteyen bombayı durdurabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? İşte bütün bunlar Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm ile ilgili haberimizde...

Anadolu’nun Gölge’ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?

Öte yandan Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla beklediği haber geldi.Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show TV gibi birçok kanalda dolaşan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D’de!

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polatı şoke eden sahne


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!