Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölümde Polat'a büyük şok!..

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölümde Polata büyük şok..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 11:59

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak 291. yeni bölüm fragmanında Polat ve ekibine şoke eden bir pusu kurulacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölüm fragmanında Polat Alemdar, Gölge'nin hain pususu ile karşı karşıya kalıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yine nefesleri kesen aksiyon sahneleri bu haftaya damga vuracak. Kanal D'nin soluksuz izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 291. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin hayranları tarafından ilgiyle takip edilen fragmanlar bu bölümde de büyük ilgi gördü. 

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?  Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer.  Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne? Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu yeni bölümü ile kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 291.BÖLÜM FRAGMANI!


KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölümde Polata büyük şok..



KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.
Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu 291.bölümde Polata büyük şok..



Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!