Küçük İbo, İbrahim Tatlıses'e sitem etti

Güncelleme Tarihi:

Küçük İbo, İbrahim Tatlısese sitem etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:07

Çocuk yıldız olarak bir döneme damgasını vuran şarkıcı Küçük İbo, bir programa konuk olarak katıldı ve İbrahim Tatlıses hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. Küçük İbo: “Beni desteklemedi.” diyerek İbrahim Tatlıses’ten yakındı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bir dönem ekranlarda çocuk yıldız fırtınası esti.  İbrahim Tatlıses'in veliahtı olarak gösterilen Küçük İbo yanık sesiyle bir anda milyonların sevgilisi haline gelmişti.

Küçük İbo adıyla tanınan İbrahim Küçük ara verdiği şöhret yıllarının ardından 2013 yılında 'Nerdesin' isimli bir albüm çıkardı. Ancak bu çırpınış da eski günleri geri getirmeye yetmedi. Sanat camiasından hızla uzaklaştı.

Beyaz  Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" ekibi, şu sıralar şöhret yıllarında aldığı evde ailesiyle birlikte yaşıyan ve mikrofondan, kameradan, parlayan flaşlardan uzak eğitimini aldığı işi yapan Küçük İbo'ya ulaşarak stüdyoya konuk etti.

Daha önce Hüseyin Tatlı'da Söylemezsem Olmaz programına katılarak ağabeyi  İbrahim Tatlıses'e sitem etmişti. İbrahim Küçük yaptığı açıklamada "Destekliyor gibi gözükseler de benim önümü kestiler, benim geleceğimden çok korktular.  İbrahim Tatlıses zaten kendi kardeşi Hüseyin Tatlı'ya da destek vermiyor, bize nasıl versin. Ben onun ilk veliaht ilan ettiği kişiyim. Daha önce  İbrahim Tatlıses'in yaptığı show programında konuk olarak 6 ay boyunca şarkı söyledim, hiç para almadım.  İbrahim Tatlıses destekliyor gibi gözüktü ama destek olmadı. Ben saygı duydum sonuçta benim hayranı olduğum bir sanatçıydı" dedi.

Haberin Devamı

Küçük İbo, İbrahim Tatlısese sitem etti

İbrahim Küçük kimdir?

İbrahim Küçük, 21 Mart 1984 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Bir dönemin çocuk yıldızlarından birisiydi. Şimdilerde müzik dünyasına uzak olan Küçük, Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!