Kızlar ele verdi

Güncelleme Tarihi:

Kızlar ele verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 07:19

Özel hayatlarından çok iş hayatlarıyla gündeme gelmeyi tercih eden genç patronları, sevgililerinin sosyal medya tutkusu ele verdi. Gazetecilerden köşe bucak kaçan Baran Süzer ve Alican Ulusoy’un fotoğrafları, kız arkadaşları tarafından Instagram’da paylaşıldı.

Haberin Devamı

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da iş ve özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Ritz-Carlton Otel’in en üst katındaki penthouse dairesinde düzenlediği eğlencelerle dünyaca ünlü isimlere Türkiye’de ev sahipliği yapan Baran Süzer, son olarak İsrailli model Bar Refaeli’yi ağırlamıştı.
Geçmişte Tuğba Özay, Aysun Kayacı ve Helin Avşar’la flört eden Süzer, 2012 yılında aşk yaşadığı İspanyol Elizabeth Maas’la birlikte rotayı yabancı güzellere çevirdi.
Bir dönem Charlie Chaplin’in torunu Kiera Chaplin’le flört eden, son olarak geçtiğimiz yaz ünlü top model Angela Martini’yle aşk yaşayan Baran Süzer, geçtiğimiz hafta sonu Alican Ulusoy’la İstanbul turundaydı.
Özel hayatlarından çok iş hayatları ile gündeme gelmeyi tercih eden ikili gazetecilerden kurtulsa da sosyal medyadan kurtulamadı. Yanlarındaki yabancı güzellerle objektiflere sarmaş dolaş pozlar veren Baran Süzer ve Alican Ulusoy’un fotoğrafları, sosyal medyada paylaşıldı.
İkili, geçtiğimiz yaz da Saint Tropez, Ibiza ve Mykonos’ta sevgilileriyle çekilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasıyla gazetelere haber olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!