Kısmetse Olur yarışmasının gözde damat adayı Gökhan Sara kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yarışmasının gözde damat adayı Gökhan Sara kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 11:37

Kısmetse Olur yarışmasının en sevilen damat adaylarından biri olan Gökhan Sara kimdir? Kanal D ekranlarının favori evlilik programı olan Kısmetse Olur'da en çok merak edilen isimlerden biri Gökhan Sara'ydı. Gelin adayları tarafından oldukça talip gösterilen Gökhan Sara'nın kim olduğu, ne iş yaptığı çok merak edilmişti. Peki, Gökhan Sara kimdir? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Kanal D’nin gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Gökhan Sara, mal varlığıyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Gelin adaylarının paylaşamadığı Gökhan Sara özellikle sosyal medya hesaplarından lüks arabalarla paylaştığı fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Peki  Programdaki davranışlarından çok renkli ve lüks arabalarla çektirdiği fotoğraflarla gündeme gelen Gökhan Sara kimdir? Gözde yarışmacının yaşı, mesleği ve burcu gibi ayrıntılar haberimizin detayında!

GÖKHAN SARA KİMDİR?

Henüz 26 yaşında olmasına rağmen Porsche’den Ferrari’ye kadar birçok otomobile sahip olan Gökhan Sara, İstanbul’da yalnız yaşıyor. Aslen Rizeli olan ve babasını küçük yaşta kaybeden Gökhan Sara, otomotiv işletmeciliği yapıyor. Dışarıdan görünenin aksine çapkın biri olmadığını, koşan tarafın hep kendisi olduğunu ifade eden varlıklı damat adayı, gelin adayını önce annesinin uygun bulması gerektiğini söylüyor. Başak burcu olan Gökhan Sara kendisini 'dağınık ama titiz' olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasının gözde damat adayı Gökhan Sara kimdir

 

BAKMADAN GEÇME!