Kenya’da büyük göçü çekecek

Güncelleme Tarihi:

Kenya’da büyük göçü çekecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2017 19:09

Daha önce Kenya ve Ruanda’da vahşi doğa fotoğrafları çeken Engin Altan Düzyatan, bu tutkusunu bir adım öteye taşıyor. Ünlü oyuncu bu kez bir vahşi doğa belgeseli çekecek.

Haberin Devamı

EŞİ Neslişah Alkoçlar’la birlikte yeniden Kenya’ya giden Engin Altan Düzyatan, vahşi hayvanların yiyecek ve su bulmak için çıktıkları göç yolculuğunu görüntüleyecek. Bir yandan fotoğraf da çekecek olan ünlü oyuncu, o kareleri açacağı bir sergide beğeniye sunacak. Elde edeceği gelirle de hem Türkiye’de bir vakfa bağış yapacak hem de Afrika’da su kuyuları açtıracak.

Kenya’da büyük göçü çekecek


AFRİKA’YA
BİR KATKIM OLSUN
Engin Altan Düzyatan, iki yıl önce verdiği bir röportajda Afrika’daki çocukların su alabilmek için 50-60 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını anlatmış, şöyle konuşmuştu: “Buradaki insanları görüp etkilenmemek mümkün değil. Çocuklar su almak için gittikleri yerden 1 gün sonra dönüyorlar. Oysa Afrika’da gerekli derinliğe indiğin takdirde nereyi kazarsan kaz su var. O yüzden Afrika’da su kuyuları açtırmak istiyorum. Ufak da olsa bu coğrafyaya bir katkım olsun istiyorum.”

Haberin Devamı

Kenya’da büyük göçü çekecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!