Kenan izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Kenan izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 15:25

İstanbul Aydın Üniversitesi, “Yılın En İyi”lerini seçildi. Ödül töreni sinema, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Aydın Üniversitesi tarafından 11’inci kez düzenlenen İletişim Ödülleri Töreni önceki gün yapıldı. 36 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen ödüllerin sahiplerini bulduğu gece, sinema, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. “Yılın En İyi”lerinin seçildiği törende Kenan İmirzalıoğlu, Ayşe Hatun Önal, Erol Evgin, Cihan Canova, Melike İpekyalova, Sezai Aydın ve Nevra Serezli ödüle layık görülen isimler arasındaydı. “Yılın En Popüler Şarkıcısı” ödülü “Çak Bir Selam” adlı albümüyle Ayşe Hatun Önal’ın oldu. Önal, Şahan Gökbakar’ın eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın da aldığı Yeşilçam Onur Ödülleri’ni “teneke”ye benzetmesine gönderme yaptı. Şarkıcı, “Türk sinemasının emektar oyuncularını senede bir iki kere salonlara doldurup ellerine onur ödülü diye birer teneke tutuşturacağınıza telif haklarını almalarını sağlayın” diyen Gökbakar’a karşılık ““Aldığım bu ödül normalde bir teneke parçası ama benim için anlamı çok büyük, binlerce öğrenci tarafından seçilmek çok onur verici” diye konuştu.

KENAN İZDİHAMI

“Yılın En Başarılı Oyuncusu” ödülüne layık görülen Kenan İmirzalıoğlu salona girdiği anda ise yer yerinden oynadı. Öğrenciler dakikalarca oyuncuyu ayakta alkışladı. İmirzalıoğlu’nun yarattığı izdiham nedeniyle ödül törenine 10 dakika ara verilmek zorunda kalındı. Öğrencileri selamladıktan sonra sahneye çıkan oyuncuya ödülünü “Karadayı” dizisindeki rol arkadaşı Melike İpek Yalova’nın öğretim üyesi olan babası Yüksel Yalova takdim etti. Tören sonrası soruları yanıtlayan oyuncu, “Karadayı” dizisinin final yapması ile ilgili “Bir dizinin final yapması mezuniyet gibidir. Hem sevinirsiniz hem de o ekipten ayrıldığınız için üzülürsünüz. Birçok arkadaşla ‘Ezel’den beri beraberiz ve onlardan ayrılmaz üzücü olacak” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

İşte“En İyi”ler

Onur ödülleri: Nevra Serezli, Erol Evgin, Sezai Aydın, Osman Sınav, Civan Canova
Komedi dizisi: Kardeş Payı
Gazete: Hürriyet
Haber kanalı: TGRT Haber
Kadın spiker: Nazlı Çelik Bilgili
Erkek spiker: Fatih Portakal
Köşe yazarı: Ertuğrul Özkök
Kadın oyuncu: Nurgül Yeşilçay
Erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu
Popüler şarkıcı: Ayse Hatun Önal
Sanatçı: Hadise
Film: Mucize
Haber sitesi: Hürriyet.com.tr
Dizi: Paramparça
Haber programı: Şirin Payzın ile Ne Oluyor
Yarışma programı: Ben Bilmem Eşim Bilir
Tartışma programı: Abbas Güçlü ile Genç Bakış

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!