Kenan İmirzalıoğlu’nun 'El Turco' filmi iptal oldu!

Güncelleme Tarihi:

Kenan İmirzalıoğlu’nun El Turco filmi iptal oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:50

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun bu yaz çekmek istediği filmi “El Turco”nun çekimlerinin iptal edildiği duyuruldu. Peki; Kenan İmirzalıoğlu'nun filmi 'El Turco' neden iptal edildi? tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre, bu durumun nedeni ise aynı eserin birden fazla versiyonunun 4 farklı yapımcı tarafından filme çekilmek istenmesi.

Üç sezon süren Karadayı'nın ardından dizi süreleri kısalmadıkça ekrana dönmeyeceğini açıklayan  Kenan İmirzalıoğlu'nun bu yaz "El Turco" isimli filmde oynayacağı açıklanmıştı. Daha önce Yandım Ali'deki performansı büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncunun, filmde El Turco lakaplı bir Osmanlı akıncısını canlandıracağı belirtilmişti. Senaryosunu Ertan  Kurtalan'ın yazdığı projenin yaz aylarında  İtalya'da çekileceği de ifade edilmişti.

II.  Viyana Kuşatması sırasında  İtalya'nın Moena köyüne giden ve köyü özgürleştiren bir Osmanlı akıncısının hikayesini anlatan filmin çekimlerinin çıkmaza girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre, bu durumun nedeni ise aynı eserin birden fazla versiyonunun 4 farklı yapımcı tarafından filme çekilmek istenmesi. Filmi çekmek isteyen isimler arasında usta oyuncu  Altan Gördüm de var. Yaşanan karmaşa nedeniyle  Kenan İmirzalıoğlu'nun projesi askıya alındı.  Kenan İmirzalıoğlu,  14 Mayıs'ta Cunda adasında  Sinem Kobal'la kıyılacak nikahının ardından  İtalya'ya gitme planlarını da böylece iptal etti.

Kenan İmirzalıoğlu’nun El Turco filmi iptal oldu

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı. 1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur. Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle oyunculuk kariyerine adım attı ve bir anda yıldızı parladı.

BAKMADAN GEÇME!