Kelly Rutherford'un velayet savaşı

Güncelleme Tarihi:

Kelly Rutherfordun velayet savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 07:15

Bir zamanlar ülkemizde de gösterilen Hayat Ağacı (Generations) adlı dizide Sam karakterini canlandırarak ün kazanan Kelly Rutherford hayatının belki de en zor günlerini yaşıyor. Bir dönemin çok izlenen dizisi Gossip Girl'de de kamera karşısına geçen Rutherford, iki çocuğunun velayeti için eski kocasıyla sancılı bir mücadeleye girişti.

Haberin Devamı

Kelly Rutherford, mahkeme kararına uymadı ve sekiz yaşındaki Hermes ile altı yaşındaki Helena'yı, belirtilen zamanda yani 11 Ağustos'ta velayetlerini elinde bulunduran babalarının yanına göndermedi.

İki çocuğunu 2012'den bu yana babaları Daniel Giersch ile birlikte yaşadıkları Monako'ya göndermekten son anda vazgeçen Rutferhord "Hermes ve Helena benden ayrılacaklarını düşündüklerinde duygusallaşıp paniğe kapıldılar" diyerek onları yanında tutmaya karar verdiğini anlattı.

Kelly Rutherfordun velayet savaşı

People dergisine konuşan Rutherford şunları söyledi: "Burada yanımda kaldıkları süre içinde ikisi de harikaydı. Birlikte boyama yaptık, ata bindik. Geri döneceklerini biliyorlardı ve bu yüzden paniğe kapıldılar. Kızım ağlıyordu. Oğlum da "anne korkuyorum" demeye başladı."

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, çocuklarının verdiği bu tepkinin kendisini de korkuttuğunu söyledi. Rutferhorf "Eğer onları Monako'ya giden uçağa bindirseydim, bir daha göremezdim. Daniel'a bir e posta gönderdim ve nerede olduğumuzu bildirdim" dedi.

Güzel oyuncu "Çocuklarımın sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyümelerini istiyorum. Benim iyi olduğumu bilmeleri için elimden geleni yapıyorum. Onları da iyi olacaklarına ikna etmeye çalışıyorum. Çocuklarım bana sürekli olarak 'anne bizim için mücadele etmeyi sürdüreceksin değil mi' diye soruyorlar. Ben de onlara bu mücadalemin asla bitmeyeceğini anlatıyorum" dedi.

Kelly Rutherfordun velayet savaşı

Rutherford ile Daniel Giersch, 2006 yılında evlendi, 2010'da boşandı. Alman vatandaşı olan Giersch; ABD vizesinin süresi dolduğu için yaşadığı Monako'ya geri döndü. Giersch'in vizesini yenileme konusunda herhangi bir girişimde bulunmadığı, çocuklarıyla birlikte yaşamaktan mutlu olduğu belirtiliyor.

Kelly Rutferford, çocuklarının başka bir ülkede kendisinden ayrı yaşamasını 'sürgün' olarak nitelendirmişti. Güzel oyuncu bir başka röportajda "Monako'ya gittiğimde yetkililere üç yıllık sürgünün bir çocuğun hayatında çok uzun zaman olduğunu söyledim" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Kelly Rutherford ile eski kocası Daniel Giresch, velayet davası için 3 Eylül'de Monako'da bir kez daha duruşmaya çıkacaklar.

Kelly Rutherfordun velayet savaşı

Kelly Rutherford genlik yıllarında Hayat Ağaçı dizisinde oynamıştı. Bu dizide Sam karakterini canlandıran Rutherford, o dönemde Türkiye'ye gelip bir çorap reklamında da oynamıştı.


BAKMADAN GEÇME!