Arkadaşımı, temizlikçimi hamile bırakan kocalarım oldu

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşımı, temizlikçimi hamile bırakan kocalarım oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 12:11

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba özel hayatına dair merak edilenleri anlattı. Posta gazetesinde Oya Çınar'a konuşan Tuğba; "Kaç kere evlendim bilmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

"8 mi 10 mu kaç kez evlendim bilmiyorum ama hepsi hataydı. Çünkü evlenince seni ‘garanti’ olarak görüyorlar ve aldatmalar başlıyor. İster istemez kulağınıza da geliyor. Bir süre seyrediyorsunuz. Zaten babam bizi başka bir kadın yüzünden terk ettiği için büyük bir travmam var. Bu ızdırapla yaşamış bir kadın olarak başka bir erkeğin bana bunu yapmasını nasıl kabul edebilirim?

Bütün ilişkilerimde aldatıldım. Kızımın babası hariç hiçbirine dönüp selam vermem. Benim temizlikçimi, arkadaşımı hamile bırakan kocalarım oldu. Kadınlara da ‘arkadaşım’ demeye bin şahit ister. Çoğu da sanat camiasındandı...

Karşılaştığımızda utanmadan gelip selam verenleri vardı. Utanmıyor musun bana selam vermeye, “Ahucuğum nasılsın?” demeye. Ben olsam utanırım. Hatta gelip, “N’aber kumam?” diyenler oldu. Ben senin nereden kuman oluyorum?

Haberin Devamı

Sen geldin benim üstüme, ikinci sensin.Ne diyeyim. Allah affetsin bunları. Kin tutan bir insan olmadım ama bunların yaptıkları çok çirkin. Niye yani? Erkek kıtlığı mı var? Yüzüme, “Sırf seninle birlikte olduğu için onunla oldum” diyen kadınlar bile oldu. Kadın kıskançlığı işte..."

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!