Kaan Tatlıtuğ kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kaan Tatlıtuğ kimdir
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 22, 2018 15:17

Yakışıklılığı ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Kaan Tatlıtuğ'un hayatı merak ediliyor. Müzik konusunda yaptığı çalışmaları ile kendini kanıtlayan Kaan Tatlıtuğ, TV programlarında bestelerini yakın zamanda ünlü isimlerle buluşturacağı için heyecanlı olduğunu vurguladı. İşte Kaan Tatlıtuğ'un hayatı ve kariyerine ilişkin detaylar!

Haberin Devamı

Kaan Tatlıtuğ, 26 Temmuz 1996’da Adana’nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversite eğitimlerini Adana’da tamamlayan Kaan Tatlıtuğ’un iki kardeşi vardır. Adana’da büyüye Kaan Tatlıtuğ, 21 yaşındadır.

İstanbul’a geldiğinden itibaren gece hayatına hızlı bir giriş yapan ve adından sıkça söz ettiren Kaan Tatlıtuğ, şarkıcı Berksan’ın sahibi olduğu Çilek adlı gece kulübünde DJ’liğe başladı.

Aynı zamanda ÅŸarkı sözü yazarlığı da yapanÂKaan Tatlıtuğ’un 300’den fazla bestesi bulunmaktadır. Müzik konusunda yaptığı çalışmaları ile kendini kanıtlayan genç müzisyen ve DJ, katıldığı TV programlarında bestelerini yakın zamanda ünlü isimlerle buluÅŸturacağı için heyecanlı olduÄŸunu vurguladı. Kendine has enerjisi ile eÄŸlence hayatına yeni bir soluk getiren Kaan TatlıtuÄŸ, adından sıkça söz ettireceÄŸe benziyor.

BAKMADAN GEÇME!