Justin Bieber'ın instagram paylaşımı kafaları karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Justin Bieberın instagram paylaşımı kafaları karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:55

Justin Bieber'ın instagram hesabından paylaştığı fotoğraf hayranlarının kafasını karıştırdı. Kanadalı yakışıklı şarkıcı Justin Bieber, dün Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğraf ile hayranlarının kafalarını karıştırdı. İşte Justin Bieber ile Selena Gomez'in öpüşürken çekilen fotoğrafı.

Haberin Devamı

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, dün Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Eski sevgilisi Selena Gomez’le 2011 yılında öpüşürken çekilen bir kareyi paylaşan genç popçu, bu davranışıyla kafaları karıştırdı.

Justin Bieberın instagram paylaşımı kafaları karıştırdı

Justin Bieber kimdir?

Tam ismi ile Justin Drew Bieber, 1 Mart 1994 yılında Kanada’da dünyaya geldi. Kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başladı. Daha sonraları Braun, Justin Bieber'ın menajeri olmuştur. Braun Atlanta'da, Bieber ve R&B sanatçısı Usher tanıştırmış ve Bieber Usher ve Scoot Braun'nun ortak şirketi Raymond Braun Media Group (RBMG) ile anlaşma imzalamış, ardından Island Records ile albüm kontratı yapmıştır. Justin Bieber'ın ilk single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl teklisi ile birlikte Kanada Hot 100'de 15'e, Bilboard Hot 100'de ise ilk 20'ye girme başarısı elde etmiştir. Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009'da çıkmıştır.

BAKMADAN GEÇME!