Jennifer Lopez’e benzetiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez’e benzetiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 01:10

Nil Anka, “Baskına” adını verdiği ilk single’ıyla müzik dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Single’ına çok güvenen Anka, sahne şovları konusunda da bir o kadar iddialı: “Dansım ve sahne duruşum çok iyidir. Hatta sahne çalışmalarımda Beyonce ve Jennifer Lopez’e benzetiliyorum.”

Haberin Devamı

İlk single çalışmanız “Baskına”yı tamamlamışsınız. Ne zaman çıkacak?
- Eylülde iddialı bir kliple sizlerle olacak. Şarkıyı Mansur Ark’tan aldım. Düzenlemesini ise Emir Temizel yaptı. Bayağı iddialı bir sound’la geliyorum. Hatta ekibimle aramızda “Dünya üstü, biraz uzay standartlarında oldu” diye espri yapıyoruz. (Gülüyor)
Üniversitede Uluslararası İlişkiler okumuşsunuz, neden kendi mesleğinize devam etmediniz?
- Aslında çok başarılı bir öğrenciydim, okulu da iyi bir dereceyle bitirdim. Ama gönlümde yatan meslek, şarkıcılıktı. Tabii biliyorsunuz, şarkıcılık meslek olarak pek kabul görmüyor. O yüzden bu işe bir süre hobi olarak devam ettim. Ama ben başarılı oldukça, o tabular “kabul”e döndü. Ve şu an bu meslekte benden başarı bekliyorlar.
Ne kadar zamandır müzik piyasasındasınız? Albüm çıkarma süreci nasıl gelişti?
- Okul dönemimde amatör çalışmalar için İstanbul’a gidip geliyordum. Sonra sahne performansları sergilemeye başladım. Ardından kendi ekibimi kurdum. Yeri geldi, kendimizi tanıtmak için ücretsiz sahneye çıktık. Sahnelerimiz beğenilince birçok yerden çağrılmaya başlandık. Ve bir gün Murat Alkan bize ulaştı, Necat Gülseven’in yapımcımız olmak istediğini söyledi. Sonunda şansımı yaratmayı başardım anlayacağınız. Şirketimiz Seven Müzik’te kendimi çok emin ellerde hissediyorum. Benden bir star yaratacaklar! (Gülüyor)

Haberin Devamı

Jennifer Lopez’e benzetiyorlar


SESİM, GÖRÜNTÜMÜN ALTINDA KALDI
Müzik konusunda bir eğitim aldınız mı?
- Şu an Süheyla Yengi’den eğitim alıyorum. Aslında benim şöyle bir dezavantajım oldu; sesimi hep amatörce kullandım ve kötü kayıtlarla sundum, bu nedenle sesim görüntümün biraz altında kaldı. Ama o zaman ‘öğrencilik dönemim’di, şimdi ise hazırlık sınıfını bitirdim ve ilk profesyonel çalışmamı sunuyorum. İddialıyım, sürekli daha iyi olacak, sonunda zirveye çıkacağım.
Sahnenize de görüntünüze güvendiğiniz kadar güveniyor musunuz?
- Dansım ve sahne duruşum çok iyidir. Hatta sahne çalışmalarımda Beyonce ve Jennifer Lopez’e benzetiliyorum. İngilizce şarkılar da söylüyorum. Hatta Fransızca şarkılar da alacağım repertuvara. Fransızca, şarkıya çok yakışan bir dil. Çok seksi ve romantik.

BENİM TARZIM, DÜNYA STARLARINDAN DA ÖTE OLACAK
Sahnede hem dans edip hem de şarkı söyleyen çok fazla isim yok...
- Şu an Türkiye’de dans performansı yapan tek isim, Hadise. Atiye de arada katılıyor. Fakat benim tarzım, dünya starlarından da öte olacak. Çünkü teatral şovlarla dansı ve müziği birleştirip hikâye anlatıyorum. Sahnede çok cesur olduğum söyleniyor.
Günlük yaşamınızda da öyle misiniz?
- Sahnedekiyle gerçek kişiliğim çok zıt. Hatta bana “Bu kadar efendiyken sahnede nasıl şov yapacaksın?” demişlerdi. İşte o zıtlıkları oluşturmak da önemli...

Haberin Devamı

Jennifer Lopez’e benzetiyorlar

KENDİMİ SEVDİRECEĞİM
Gelecek planınız nedir?
- İlk planım, tanınmak. Hedefim ise ne yaşta olursam olayım hep başarılı olmak. Ajda Pekkan mesela, ilk çıktığı sıralarda Türkiye’nin Avrupa yüzüydü. İlk ve tekti. Kendisine o kadar iyi baktı ki, bir marka haline geldi. İnsanlar Ajda Pekkan’dan güzel yaşlanmayı öğrendi, benden de çok daha güzel şeyler öğrenirler umarım. Daha çok gencim. Ülkemde büyüyüp Avrupa’da da çalışmalar yapacağım. Başarılarım ve karakterimle kendimi sevdirip kabul ettireceğime inanıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!