İyi ki doğdun Kayahan

Güncelleme Tarihi:

İyi ki doğdun Kayahan
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 13:57

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kayahan, doğum gününde anıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma gecesinde sanatçının sevilen şarkıları seslendirildi.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl vefat eden Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Kayahan için doğum gününde “İyi ki Doğdun Kayahan” adlı bir konser düzenledi. Haliç Kongre Merkezi’ndeki gecede başta Kayahan’ın eşi İpek Açar ve yakın dostu Nilüfer olmak üzere ünlü isimler, usta sanatçının unutulmaz şarkılarını söyledi. Müjde Uzman’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede ilk olarak İpek Açar sahneye çıktı. Açar’ın eşinin şarkılarını söylemesinin ardından sahneye Nilüfer çıktı. İkili, “Melankoli” ve “Mor Menekşe”de düet yaptı. Gecede Mustafa Ceceli, Yonca Lodi ve Suat Suna da Kayahan’ın şarkılarını söyledi. 

İyi ki doğdun Kayahan

Haberin Devamı

Beste’yi davet ettik

Nilüfer ve İpek Açar, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nilüfer, “Sesini duyduğumda içimin burkulduğunu hissediyorum. Nurlar içinde yatsın. Bugün de doğum günü. Sanatçılar yarattıkları eserle halkın kalbinde yaşarlar. Kayahan da o eşsiz şarkıları ile sonsuza kadar yaşayacak” diye konuştu. İpek Açar ise “İyi ki doğmuş iyi ki bu dünyaya gelmiş. Bundan sonra da her zaman yaş günlerinde anacağız” dedi. Açar, davalık olduğu eşinin büyük kızı Beste Açar’ın geceye davet edilip edilmediği sorusunu, “Beste Hanım, Kayahan’ın evladıdır. Davet edilmedi haberleri tamamen asılsızdır” diye yanıtladı.

İyi ki doğdun Kayahan

Sahneye el ele çıkan İpek Açar ve Nilüfer, Kayahan’ın unutulmaz iki parçası, “Melankoli” ve “Mor Menekşe”yi beraber söyledi.

İyi ki doğdun Kayahan

İpek Açar ve Beste Açar’ın mutluluk fotoğrafları, sahneye kurulan dev ekranda görülmeye başladığı anda salondaki herkes uzun süre alkışladı.

İyi ki doğdun Kayahan


Kayahan’ın gitarı, sahnede mumlar arasına konuldu.

Haberin Devamı

İyi ki doğdun Kayahan

Yonca Lodi

İyi ki doğdun Kayahan


Suat Suna

İyi ki doğdun Kayahan


Mustafa Ceceli

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!